Last news in Fakti

25 Март, 2017 00:30 27 080 14

Оргазъм без секс (само за жени)

  • оргазъм-
  • секс-
  • тантра-
  • маструбиране
Оргазъм без секс (само за жени) - 1
Снимка: Shutterstock

Много жени третират партньора си като машина, която е длъжна да им достави желания оргазъм. Но когато това не се случва, най-добре да променят отношението си, и да вземат нещата в свои ръце.

Мастурбирането един пред друг е идеалният начин да получите оргазъм. Може предварително да го обсъдите с партньора си или да го изненадате гола на дивана, когато той се прибере.

За целите на оргазма можете да ползвате секс играчки. Те са измислени много отдавна и непрекъснато излизат нови модели, с които още по-лесно достигате до оргазъм. Сексолозите препоръчват всяка жена да има качествен лубрикант в шкафчето до леглото си, тъй като количеството на естествения лубрикант, който жената произвежда, понякога не е равен на възбудата ѝ. А и приемането на лекарства, стреса и дехидратацията могат да повлияят на овлажняването.

Директната стимулация с ръка е друг начин за достигане до оргазъм без сексуален акт. Всяка жена познава тялото си най-добре и знае къде и как да го докосне, за да достигне до оргазъм. Експертите съветват да окуражавате и партньора си да изследва и опознава вашето тяло, включително и вагината ви, за да открие тези места, които притежават по-голям еротичен потенциал.

Поради това, че мозъкът ни е най-важният орган, отговорен за удоволствието от секса, мръсните приказки са чудесен вариант за оргазъм без секс. Ако преди не сте правили това с партньора ви, сексолозите съветват да подходите бавно и да си дадете време. Не е добра идея да започвате веднага с най-мръсните думи, които знаете, защото ще звучи стряскащо, а и недостоверно. Ако пък се срамувате да говорите по секси начин, можете да разчупите леда, като му изпратите секси съобщение.

Ако желаете да изпитате оргазъм без проникване, задължително трябва да пробвате тантрически секс. Древната индийска традиция дава възможност за бърз оргазъм, дори и без никакъв физически контакт.

Според тантра специалистите всеки може да канализира енергията си така, че да постигне мощен оргазъм. „Въображението е най-важното нещо” – казват те. Тантрическият секс е предимно нагласа и настройка, а не опит и техника.

Женските гърди са изключително чувствителни и при правилна стимулация могат да доведат жената до оргазъм. Те се увеличават с до 25%, когато жената е възбудена. Когато партньорът ви стимулира гърдите ви с език или с масажиране, това може да има същия ефект като вагиналната или клиторната стимулация.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жоро

    14 2 Отговор
    Подкрепям изцяло такива статии въпреки че този сайт жени не го четат, но за 95% от аудиторията които са момчета тийнеджъри и ученици подобни статии са много яки
  • 2 Дедо ПОП

    12 2 Отговор
    Веднага викам баба Попадия да чете статията / нали е само за жени / , а мене да ме остави на мира ,за да ,,изповядам,, чуждите булки !
  • 3 АГЕНТ ТЕНЕВ

    9 0 Отговор
    ИНТЕРЕСНА ПУБЛИКАЦИЯ.....ДОБРЕ БИ БИЛО ПОВЕЧЕ ХОРА ДА Я ПРОЧЕТАТ...
  • 4 некойси

    15 2 Отговор
    Не мога да не призная, че след като Вени-то се появи във "Факти", новинарският сайт стана по-влажен.
    Беше си достатъчно влажен и с мадамите на Роската, това ми идва малко прекалено.
    Има си трибуквени издания за това.
  • 5 Патето Яки

    12 0 Отговор
    След това четиво не съм в състояние да размишлявам в деня за размисъл. Отивам да кажа на долцинеята да ме ползва за играчка.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Бай Този

    6 1 Отговор
    Браво Вении.Страхотна палавница си.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 ЕВА

    2 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Според тантра специалистите всеки може да канализира енергията си така, че да постигне мощен оргазъм. „Въображението е най-важното нещо” – казват те.

    Аз съм жена и това изкуство го владея добре - при мисълта за един ДЕБЕЛ МЪЖКИ ....................ПОРТФЕЙЛ получавам мощен разтърсващ оргазъм !