23 Март, 2017 20:05 4 590 0

Мечтаете за нощ сред ленивци? Има кой да сбъдне мечтата ви

  • нощувате-
  • парти с преспиване-
  • ленивци-
  • орегон-
  • зоопарк-
  • програма

Център за опазване на дивите животни предлага парти с преспиване

Мечтаете за нощ сред ленивци? Има кой да сбъдне мечтата ви - 1
Снимки: shutterstock

Как ви звучи идеята, да прекарате една нощ в компанията на ленивци, които кротко подремват по клоните? Независимо от отговора ви, подобно парти с преспиване е вече реалност, пише изданието „Хъфингтън пост“.

Център за опазване на дивата природа в зоологическата градина Рейниър, Орегон, предлага специална програма за феновете на мудното животно. Съвсем очаквано, тя се нарича „Купон с преспиване сред ленивци“ и позволява на участниците да се доближат максимално близо до животните и да общуват с тях, като прекарат нощта насред местообитанието им в центъра.

Всеки, готов да плати 600 долара има възможност да наблюдава и да комуникира с мудните животинки 20:00 ч. и 07:30 ч. Спането всъщност не е задължително, така че можете да останете будни цяла нощ. Въпреки това за ентусиастите има осигурено легло и телевизор.

Влезете ли веднъж при ленивците обаче, трябва да сте много тихи, тъй като те са много чувствителни към шума. Също така е забранено да гушкате животните, тъй като може да има неприятни последствия от действията ви.

Според графика на центъра за опазване на дивите животни, програмата е най-популярна от средата на юни до началото на септември. През останалите месеци посетителите са по-склонни на купон с преспиване сред ленивците през уикендите и празничните дни.

Мечтаете за нощ сред ленивци? Има кой да сбъдне мечтата ви


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА