Last news in Fakti

23 Март, 2017 16:52 1 349 0

Ал Бано няма увреждане на гласните струни

  • ал бано-
  • гласни струни-
  • увреждане-
  • хоспитализиран-
  • болница-
  • италия-
  • музикант

Италианският певец обаче, ще може да пее пред публика най-рано след месец

Ал Бано няма увреждане на гласните струни - 1
Снимка: shutterstock

Популярният италиански певец Ал Бано ще може отново да пее на сцена. Това обаче ще стане най-рано след месец, съобщиха пред италианската преса лекатрите, които следят състоянието му.

В неделя вечер той бе приет в болница в град Лече с нарушено кръвообращение на главния мозък.

"От гледна точка на неврологията, отчитаме подобрение на състоянието му с всяка минута. Той се възстановява с много бързи темпове“, заяви д-р Антонио Палумбо, който разсея и появилите се опасения, че исхемичният пристъп на певеца може да е засегнал по някакъв начин гласните му струни.

Един от най-обичаните италиански изпълнители прекара три нощи под постоянно лекарско наблюдение и пълна почивка в неврологичното отделение на болницата. Той бе подложен на терапия за разреждане на кръвта и възстановяване на нормалния приток на кръв към главния мозък.

„Рутинната визитация тази сутрин, потвърди, че здравословното състояние на Ал Бано се подобрява. Той дори проявява чувството си за хумор и се шегува с персонала“, каза още лекарят.

Според близките на Ал Бано, той се възстановява.

Дъщеря му Кристел Каризи заяви, че лично ще следи състоянието на баща си и ще се опита да го убеди да се грижи повече за себе си.

„Той трябва да знае, че личното здраве е преди професионалния живот, това може да изглежда тривиално, но за един човек на изкуството, това е начин на живот“, обясни тя.

73-годишният музикант получи инфаркт в края на миналата година и затова му бяха имплантирани стентове, освобождаващи лекарства. През февруари той взе участие във фестивала в Сан Ремо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА