13 541 10

Как реагират мъжете, когато им откажат

Събина Андреева

Не е тайна, че мъжете са също толкова чувствителни, колкото жените. Честно, не знам защо се опитват да го крият толкова много. Чувствителността не е признак на слабост, а на човечност. Е, не и според някои мъже. Когато отрежеш мъж, могат да се случат много неща. Няколко дами споделят своите страшни истории от опита си.

1. Когато му отказах, той ми каза, че дори не съм толкова сладка. Щом така си казал...

2. Един тип, който „харесвах“ ми каза, че просто искал да ме използва и да си поиграе с чувствата ми, след като го отрязах. Колко „мъжка“ постъпка само.

3. Един мъж в бара се опитваше да ме сваля, но след като учтиво му казах, че не съм заинтересована, ми каза, че и без това не иска да го виждат „с дебелия ми задник“. Браво!

4. След като отказах на един мъж, той ме нарече „курва“, защото си мислел, че вижда гърдите ми през блузата. Що за логика?

5. След като отказах на един мъж, той ми каза, че съм грозна два пъти и то след като го отрязах.

6. Харесвах го, но му отказах. Отговорът на това беше, че той спа с най-добрата ми приятелка.

7. Когато бях на 16, си легнах с един тип, защото се разплака, когато първо му отказах.

8. Един мъж ме попита грубо „Дали нямам проблеми с баща си?“. Погледнах го в очите и му казах: „Да, като се има предвид, че е мъртъв.“ Не посмя да ми отвърне.

9. След като отрязах един мъж, той ме блокира навсякъде и спря да ми говори.

10. Отказах да изляза с един тип, след което той ме нарече „Лесбийка“ и ми изпрати снимка на пениса си без причина. Как да не обичаш да си жена?!

11. Отрязах един мъж и той ми каза, че ще се събере с бившата си. Не защото я харесва, а защото иска да си го върне на мен. (???)

12. Отказах на един тип, затова той изпрати имейл на майка ми, за да и каже, че се боря със сексуалността си. Кой нормален човек би направил такова нещо?

13. Един мъж ме попита: „Страхуваш ли се? Вашите забраняват ли ти?“, след като го отрязах. Не, човече, просто не те харесвам.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • no name no face no number
  Отговор
  1 12:57  25.03.17
  Всички жени са к....и с изключение на майка ми, но нека не забравяме, че и тя е жена. Наполеон Тва е истината евалата на човека, че така добре го е синтезирал
 • aaaaaa
  Отговор
  2 15:37  25.03.17
  Още от библейски времена жената е проваляла мъжа във всичко. Само пример: Заради Ева, Адам е изгонен от Рая. " Ако искаш жените да не ти отказват, покажи че имаш много пари. Парите са най добрия афродизиак за жените. Ако ще и да си гърбав.
 • ДОН ЧИЧО
  Отговор
  3 06:28  26.03.17
  АКО МИ ОТКАЖЕ ЖЕНА,ЩЕ СИ ТРЪГНА...КАКВО ТОЛКОВА...? БЪДЕТЕ КАВАЛЕРИ !
 • Дедо ПОП
  Отговор
  4 09:47  26.03.17
  И на мене скоро една ми отказа, но като се замислих... колко много други има... ? Животът продължава !!!

 • 1234
  Отговор
  5 10:06  26.03.17
  Ученическа идилия! Боже, колко мъка има в този сайд, Боже!
 • qwe
  Отговор
  6 06:26  27.03.17
  9. След като отрязах един мъж, той ме блокира навсякъде и спря да ми говори. Какъв е проблемът тук? Относително нормална реакция.
 • 7 11:56  27.03.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Go Go
  Отговор
  8 13:34  27.03.17
  Като се сетя и жените какво правят, като ги резнеш
 • mediator37
  Отговор
  9 07:37  28.03.17
  При отказ постъпвам по 9-та точка. Нулево внимание и никакво ухажване. Защото голяма част от жените провокират с поведение и дават нишани, но искат само да им правиш комплименти, да ги ухажваш и развеждаш насам- натам, да си чешат егото за моя сметка. Като си поискаш - Аааа, ама ти за каква ме мислиш? Така ли? Айде марш! До третото излизане не ми ли бутне, зарязвам проекта. 3,5млрд. жени чакат да лизнат захарната пръчица.

  Коментиран от #10

 • бойко
  Отговор
  10 08:33  01.07.17

  До коментар #9 от "mediator37":

  най точният вариянт ,така се прави

Напиши коментар:


Публикувай