455 1

Елтън Джон: Искам още 2-3 деца

Снимка: БТА/АР
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

По случай своя 70-годишен юбилей, Елтън Джон даде голямо интервю, в което разказа за мъжа до себе си и за децата, които възпитават заедно. Легендарният певец призна, че връзката му с Дейвид Фърниш, както при всички обикновени двойки, е претърпяла възходи и падения.

„Нашата любов стана по-силна с годините. И всеки е длъжен да работи над това, ако е женен“, обяснил той пред People.

Двамата са заедно вече две десетилетия, а през 2014 г. те узакониха своите отношения. Звездната двойка възпитава двама сина – 4-годишния Илайджа и 6-годишния Закари. Елтън Джон отбеляза, че искал да има повече деца.

„Децата променят човека, защото изместват неговия център на вселената от собствената му личност. И това е велико откритие, което аз направих с появата на децата. Понякога хората говорят: „Не искам деца.“ И ги разбирам. Говорих същото и така щях да мисля, ако не бях станал баща. Но сега се чувствам млад с поне 15 години и съм готов да имам още 2 или 3 деца“.

В събота певецът ще отпразнува своя рожден ден и признава, че го чака с голямо нетърпение. „Някои хора не обичат рождения си ден и не харесват да го отбелязват, тъй като напомня за възрастта им. На мен винаги ми е харесвало да празнувам. 70 години звучат архаично, не мислите ли? По-рано за мен тази възраст бе свързвана с края на света, но вече всичко се промени. Разбрах, че човек е стар точно толкова, колкото се чувства“. Елтън Джон допълва, че животът е невероятен.

Покрай празника си, той все пак не забравя и благотворителната си дейност. Всички средства от празненството по повод юбилея му ще отидат за благотворителния му фонд и музея Hammond.

Великобритания


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • кроко
    Отговор
    1 23:49  26.03.17
    Що за ценности и разбирания ще имат децата на гей двойките. Едно дете за да е нормално, трябва да е отгледано от майка и баща, а не от две същества от един и същи пол с неизяснени наклонности и ценности. Възпитанието не е да позволяваш всичко и да чакаш евентуално някой ден бъдещия човек да си създаде сам адекватни критерии. Но както и да е, сещам се за един подходящ виц по случая: Прибира се един п...л в къщи и търси половинката си из апартамента. Намира го във ваната, седнал и пличка едно л..но, плуващо във водата! Какво правиш, пита го учуден първия п...л, а онзи му отговаря: ми, къпя бебето!

Напиши коментар:


Публикувай