30 Март, 2017 15:46 1 326 0

Вали текила! Дайте чаши! (ВИДЕО)

  • мексико-
  • текила-
  • облак-
  • дъжд-
  • туризъм-
  • изобретение

Облак, от който вали текила, годна за пиене, е най-новата супер атракция в Мексико

Вали текила! Дайте чаши! (ВИДЕО) - 1

Обичате ли текила? А какво ще кажете ако от облаците се изсипе дъжд от алкохолната напитка? Точно така.

Управлението по туризма в Мексико съвместно с една американска рекламна агенция създаде високотехнологична система, която образува изкуствен облак от текила.

Тази гениална рожба на техническата и инженерна мисъл се намира в художествена галерия в Берлин и включва ултразвукови овлажнители, които превръщат текилата в гъста пара. След това мъглата се кондензира и от облака започват да падат капки алкохол.

Вали текила! Дайте чаши! (ВИДЕО)

Цялата система е настроена така, че облакът да се формира и сгъстява, само когато времето в Берлин е лошо. Така неговите изобретатели се надяват да изкушат германците, които през студените зимни месеци се борят с мрачното време, да направят резервация за почивка в топлото и слънчево Мексико.

Независимо дали успее да привлече повече германски туристи в страната, това изобретение със сигурност ще накара любителите на текилата да помечтаят.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА