Last news in Fakti

30 Март, 2017 18:35 4 496 0

Открадна ли "Откраднат живот" щастието на Луиза?

  • откраднат живот-
  • сериал-
  • мартин макариев-
  • луиза григорова

Луиза Григорова получи ултиматум от мъжа до нея заради сериала, в който участва

Открадна ли "Откраднат живот" щастието на Луиза? - 1

След като Луиза Григорова обяви, че е предложила брак на приятеля си Мартин Макариев, с когото са заедно от около две години, родните таблоиди и жълти издания веднага поставиха младата актриса в своя обсег.

Последната „новина“, която се разпространи светкавично из интернет пространството, дойде първо от вестник „Шоу“. Според изданието Луиза е получила ултиматум от Мартин, да избира или кариерата или семейството.

Причина за това бил сериалът „Откраднат живот“, в който актрисата участва. Според слухове, режисьорът изобщо не бил доволен, че жената до него е приела роля в сериала. Двамата дори се скарали на публично място, когато тя потвърдила, че ще се снима във филма.

Според изданието, този спор поставя под съмнение дългото участие на актрисата в сериала, в който героинята ѝ има страстна любовна връзка с Наум Шопов — младши и двамата имат достатъчно интимни сцени, които да вдигат кръвното на Макариев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА