Last news in Fakti

31 Март, 2017 16:44 2 201 4

Брад Пит загуби титлата си "Най-секси мъж"

  • брад пит-
  • титла-
  • отслабнал-
  • развод

Актьорът слабее с всеки изминал ден

Брад Пит загуби титлата си "Най-секси мъж" - 1
Снимка shutterstock

Мъките и страданията на холивудските звезди не са по-малко болезнени от тези, които изпитват обикновените хора. Но разликата е там, че техните проблеми винаги попадат в светлината на прожекторите.

Последните папарашки снимки, които се появиха из таблоидите, показаха колко зле се е отразил разводът на холивудския актьор Брад Пит. Той изглежда видимо отслабнал, крачейки по улиците на Лос Анджелис.

"Той съвсем не заслужава досегашната си слава на най-секси мъж на света", пише изданието "Дейли мейл".

Вижда се също и че актьорът е решил да промени малко външния си вид и е отрязал косата си,

През последните месеци Пит се скри от света и все по-рядко започна да посещава светски събития. Причина за това е тежкият му развод с Анджелина Джоли, с която водиха дълга съдебна битка за попечителството над шестте им деца.

Той е в процес на развод с майката на децата си Анджелина Джоли. През януари актьорът се появи изненадващо на раздаването на наградите "Златен глобус", с което зарадва публиката, но пропусна друга важна церемония – тази по връчването на "Оскарите".

Брад Пит загуби титлата си "Най-секси мъж"


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Росито

    4 1 Отговор
    Ела да те нахраня моето момче
  • 2 Пръч

    2 2 Отговор
    Тоз ми прилича на българин клошар
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 FUCK OF

    6 0 Отговор
    ДРЪЖ СЕ ПИЧ....СЪБЕРИ СЕ ПАК С ДЖЕНИ.....ТЯ Е В ПЪТИ НАД, ВЕЧЕ БИВШАТА ТИ.....И ДА НЕ ТИ ПУКА.....ЖИВОТА СИ Е ТВОЙ И В НЕГО ВАЖАТ ТВОИТЕ ПРАВИЛА....