Last news in Fakti

2 Април, 2017 14:25 4 303 0

Интересът към "То" постави рекорд за най-гледан трейлър (ВИДЕО)

  • то-
  • стивън кинг-
  • трейлър-
  • рекорд-
  • филм на ужасите-
  • екранизация-
  • пениуайз

Новата версия на култовия роман на Стивън Кинг излиза през септември

Интересът към "То" постави рекорд за най-гледан трейлър (ВИДЕО) - 1

Трейлърът на новата екранизация, създадена по култовия роман на ужасите на Стивън Кинг — "То", постави рекорд по гледаемост в интернет.

Тридесет версии на новия римейк на ужасяващия роман от 1986 г. бяха пуснати онлайн в сряда и незабавно привлякоха невероятен интерес. Трейлърът на "То" надмина предишния рекордьор — "Бързи и яростни 8", който след излизането си бе видян от 139 млн. души.

Компанията "Уорнър Брадърс" показа първите кадри от филма, които само 24 часа след публикуването им, бяха гледани от над 197 млн. потребители. 36 часа по-късно цифрата достигна невероятните 246 милиона посещения.Интересът към "То" постави рекорд за най-гледан трейлър (ВИДЕО)

Историята на Пениуайз ще се появи в кината в началото на септември тази година и обещава да е по-страшен, по-ужасяващ и по-брутален от всякога.

По данни на New Line Cinema, видеото е било споделено над 1,8 млн. пъти във Фейсбук на територията на щатите. Като невероятен интерес към него имаше и в другите социални мрежи.Режисьор на лентата този път е Андрес Мускети, който през 2013 г. създаде друг ужасяващ образ в хоръра „Мама“.Интересът към "То" постави рекорд за най-гледан трейлър (ВИДЕО)

Новата версия на "То" се придържа към оригинала, но същевременно е и много различен. Той проследява историята на седем деца, които са тероризирани от зло същество — клоун на име Пениуайз — който се възползва от страховете на своите жертви.

Актьорският състав включва Бил Скарсгард, койот ще се превъплъти в Пениуайз, Фин Улфхард, който ще играе ролята на Ричи и Джейдиън Либерхар, в ролята на Бил.

Ако все още не сте гледали този, смръзяващ кръвта, трейлър, трябва да го сторите:

За да отдадем почит и към оригиналния филм от 1990 г., нека си го припомним:


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА