11 Април, 2017 13:32 3 510 1

Дейвид Гест пратил наемен убиец по петите на Елтън Джон

  • елтън джон-
  • дейвид гест-
  • наемен убиец-
  • убийство-
  • продушент-
  • сексуална ориентация-
  • шега

Продуцентът не могъл да преглътне шега на певеца по негов адрес

Дейвид Гест пратил наемен убиец по петите на Елтън Джон - 1
Снимка АП/БТА

Продуцентът Дейвид Гест, който почина миналата година, поръчал убийството на Елтън Джон, след като певецът се пошегувал със сексуалната ориентация на американеца. Това разкри пред британския вестник „Сън“ бодигардът му Имад Ханди, който бил негов довереник и най-близък приятел.

Американският филмов и музикален продуцент платил петцифрена сума на наемен убиец да "очисти" Сър Елтън Джон, по време на негов концерт в Калифорния през 2003 г.

Продуцентът се вбесил, когато Елтън Джон се пошегувал, че иска да купи „хетеросексуален съпруг" на Лайза Минели, като подарък за сватбата ѝ с Дейвид.

"Дейвид изпадна в ярост и изкрещя: "Ще убия това копеле. Той е мъртъв". Погледна ме в очите и ми каза "Искам го мъртъв", припомня си 39-годишният Имад Ханди.

„Яростта му може би произтичаше от собствената му несигурност. Мисля, че той беше така ядосан, защото Елтън обяви на всеослушание кой е той в действителност", споделя размишленията си мъжът, работил за Гетс цели 16 години.

За да си отмъсти на Джон за оскърблението, продуцентът намерил човек, който да извърши убийството за 40 хиляди британски лири.

"Дейвид ми даде 25 хиляди британски лири. На следващата нощ занесох парите, прибрани в чанта, в хотел "Хилтън" и ги дадох на мъжа. Той каза, че останалите, иска да получи, след като приключи с поръчката. Чувствах се виновен, но бях предан на Дейвид", си спомня бодигардът.

Имад Ханди умолявал Дейвид Гест да размисли за поръчаното убийство, тъй като се притеснявал, че ще бъде замесен. Той се успокоил, когато приятелят му все пак се съгласил.

"Той каза "Добре", но също така поиска да му върна парите. Мъжът ми върна само 8 хиляди британски лири и Дейвид загуби останалите 12 хиляди, но поне Елтън Джон не умря", казва бодигардът.

Според Имад, Гетс винаги е имал влечение и към двата пола, но е крием бисексуалността си. Гетс се ожени за Лайза Минели през 2002 г., но бракът им просъществува само една година и през 2003 г. те се разделиха.

Гетс почина от сърдечен удар през април 2016 г. Тялото му беше намерено в хотелска стая.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.