Last news in Fakti

12 Април, 2017 16:45 2 138 0

Стиви Уондър пак вдига сватба

  • стиви уондър-
  • брак-
  • сватба-
  • томика брейси-
  • ямайка-
  • сватбена церемония-
  • семейство

Церемонията ще е през юни в Ямайка

Стиви Уондър пак вдига сватба - 1
Снимка АП/БТА

Легендарният поп изпълнител и композитор Стиви Уондър обяви, че е готов отново да мине под венчило.

67-годишната музикална легенда планира да се врече във вярност на 42-годишната Томика Брейси, която е майка на двете му най-малки деца.

Поп звездата ще каже "да" за трети път на церемония в Ямайка, която ще се състои на 17 юни.

От предишните си бракове и връзки, Уондър има още седем деца на възраст между 42 и 11 години и всички те са поканени на сватбата.

Сред гостите ще бъдат и Елтън Джон и Сам Смит.

"Ще бъде огромна, невероятно забавна сватба и Стиви ще покани всички свои близки и скъпи хора. Списъкът с гостите е наистина впечатляващ. Ще има и няколко изненадващи изпълнения", твърди близък на музиканта пред в. "Дейли мейл".

"Няма да има огромно парти след това, целият ден ще бъде посветен на любовта, семейството и смеха; Стиви е много близо със семейството си и всеки от тях ще трябва да играе важна роля в големия ден", споделя още източникът на британския таблоид.

Освен поканените изпълнители, на сцената ще се качи и младоженецът, който обаче, пази в тайна какво ще изпълни.

Стиви Уондър, който е сляп от много малък, вместо подпис ще сложи два пръстови отпечатъка на брачното свидетелство, за да има то правна стойност.

Двойката вече е подписала предбрачен договор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА