Last news in Fakti

19 Април, 2017 00:00 4 946 0

Раждането на жираф счупи рекорди

  • жираф-
  • рекорди-
  • интернет-
  • сащ-
  • зоопарк
Раждането на жираф счупи рекорди - 1
Снимка: БТА/ AP

Дългоочакваното раждане на жираф в американски зоопарк се превърна във второ най-гледано събитие на живо в YouTube, предадоха местните медии.

Жирафът Ейприл се превърна в истинска сензация, след като роди мъжко жирафче. То все още няма име. От зоопарка, намиращ се на близо 210 километра от Ню Йорк, полагат грижи за своите „звезди“.

Стотици хиляди души гледаха на живо събитието в интернет. Над 1.2 милиона души наблюдаваха с интерес появяването на бял свят на малкия жираф.

От зоопарка споделиха, че жирафът ще бъде представен на гостите на зоопарка през следващия месец. Ейприл се превърна в сензация още преди месеци.

В интернет бяха публикувани видеа от клетката на животното, които събраха милиони гледания. Малкият жираф е висок 175 см и е в добро здравословно състояние.

Раждането на жираф счупи рекорди
Снимка: БТА/ AP

Раждането на жираф счупи рекорди
Снимка: БТА/ AP


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА