Last news in Fakti

20 Април, 2017 15:54 11 138 11

Мъж натъпка половин метрова змиорка в ануса си, за да излекува запек

  • змиорка-
  • пациент-
  • лечение-
  • болница-
  • китай

По-късно той отишъл в болница, оплаквайки се от болка в стомаха, но не обясни причината

Мъж натъпка половин метрова змиорка в ануса си, за да излекува запек - 1

Хората са способни на невероятно глупави и безразсъдни действия. Доказателство за това е един китайски работник, който напълно съзнателно напъхал 50-сантиметрова змиорка в ануса си, убеден, че това ще излекува запека му, пише в. „Дейли Мейл“.

49-годишният Лиу, работник във фабрика в югоизточната част на Китай отишъл в местната болница, с оплаквания за болки в стомаха. Той твърдял, че има запек от около седмица, но не споменал нищо за самолечението, което си бил направил.

Лекарите били шокирани, когато открили азиатската блатна змиорка в корема му, сред остатъци от храна и фекалии.Мъж натъпка половин метрова змиорка в ануса си, за да излекува запек

Според местния телевизионен канал "Гуандун" Лиу посетил болницата около седмица по-рано, твърдейки, че има проблем със стомаха. Лекарите му поставили диагноза обструкция на червата и му препоръчали да остане в болницата за по-нататъшно лечение.

Той обаче отказал и решил да прибегне до древен метод от народната медицина, с който се лекувал запек. Той поставил змиорката в ануса си, която трябвало да отпуши червата му. Лечението обаче, не се развило според очакванията на мъжа и той трябвало отново да посети местната болница Гуанджоу Донгрен.

Лекарите изследвали коремната област на Лиу и открили дупка в зоната на дванадесетопръстника. Това ги накарало да извършат по-щателен преглед, при който открили змиорката.

Те извадили създанието, дълго половин метър, широко 5 см и с тегло 250 гр.

Д-р Джао Жиргонг, хирург в болницата, обяснил пред медиите, че пациентът не обяснил причината за стомашните болки, когато постъпил за лечение.

"Попитахме го какво става, когато забелязахме змийката в стомаха му. Той ни каза, че попаднала в ануса му по погрешка. След операцията обаче, Лиу си призна, че сам я е поставил там“, каза д-р Джао.

Той добавил, че ситуацията е можело да се развие много по-зле, дори фатално, ако мъжът бил чакал още известно време, преди да потърси лекарска помощ.

Змиорката била мъртва, когато лекарите я извадили, но остава загадката дали тя е била жива, когато Лиу я е натъпкал в тялото си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Моамар

    8 10 Отговор
    Да беше Слави Т, или този новият Васко И хубаво ама китайците са древен народ с познания в медицината бе, как може такива глупости
  • 3 гост

    22 0 Отговор
    Сега разбрах защо повечето от жените нямат запек ?

    Коментиран от #4

  • 4 Моамар

    11 2 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    Змия ли си намерил ?
    :-)))
  • 5 Радо

    9 0 Отговор
    Добре, че досега не съм ял никога змиорки....и никога няма и да си помисля!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Половин метър

    1 1 Отговор
    С дебелина 5 см прави много повече от 250 грамп!
  • 8 Вечерница

    4 0 Отговор
    Ама тя е била дебела и тежка,след като са я извадили.Явно все пак е хапнала вътре...........Ще падна с тези простотии :)
  • 9 Месаря

    4 0 Отговор
    Препоръчвам метода на Корнелия Нинова
  • 10 Ага

    4 0 Отговор
    Да беще намерил някой да му тегли един х.й сигурно ефектът ще е същият.
  • 11 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    е то няма такова нещо