Last news in Fakti

27 Април, 2017 17:30 2 947 4

Мениджърите на Джони Деп: Той е заклет и изкусен лъжец!

  • джони деп-
  • мениджъри-
  • съдебно дело-
  • пари-
  • харчи-
  • лъжец

Актьорът и компанията, която до скоро го представляваше, водят тежка съдебна битка

Мениджърите на Джони Деп: Той е заклет и изкусен лъжец! - 1
Снимка АП/БТА

Бившите мениджъри на холивудския актьор Джони Деп го нарекоха "заклет изкусен лъжец", след като звездата заяви в интервю, че е разочарован от тях.

Актьорът заведе дело за повече от 25 милиона щатски долара срещу "Мениджмънт груп" през януари, като обвини компанията в измама и небрежност.

Компанията отвърна на удара и подаде насрещен иск, в който изтъкна, че въпреки предупрежденията им, Деп е харчил разточително за имоти, частни самолети, произведения на изкуството, съобщи АП.

В интервю пред в. "Уолстрийт джърнъл" Джони Деп поиска да получи отговор на въпроса защо фирмата не се е отказала от него като клиент, ако е бил толкова неразумен прахосник. Това накара говорителя на "Мениджмънт груп" Дейвид Шейн да заяви, че актьорът от "Карибски пирати" е "закоравял лъжец, който отказва да поеме отговорност за възмутителното си поведение и принуждава околните да лъжат вместо него".

В подадения съдебен иск срещу Деп се казва, че разточителният му начин на живот струва 2 милиона долара месечно. Той е платил 75 милиона, за да купи и поддържа 14 къщи, сред които френски замък и верига острови.

Отговорът на Джони Деп бе изумителен: "Парите са си мои и ще правя с тях каквото искам."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 гостуващ

    10 0 Отговор
    Група тлъсти нищонеработещи акули се опитват да изпапкат една малка безмисленоработеща рибка. Тия, тоя и хиляди други като тях живеем на гърба на шепа хора, които произвеждат жизнено необходими неща срещу мизерно заплащане и са постоянно унижавани, че са глупаци и мързеливци. КОЛКО ЛИ ОЩЕ МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖАВА ТОВА.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 гост

    4 3 Отговор

    До коментар #3 от "OMG WTF":

    "заклет изкусен лъжец" са думите на мениджърите. Къде тук видя рубли, не рзбрах. Съвсем изтерясахте вече. Загубихте си акъла и не можете да вържете една логична мисъл.