Last news in Fakti

7 Май, 2017 12:02 10 979 2

Каква е цената да се превърнеш в елф? (СНИМКИ)

  • елф-
  • приказни същества-
  • преобрази-
  • пластични операции-
  • промяна-
  • външен вид-
  • мъж-
  • аржентина-
  • фантазия

Мъж пръсна 32 хил. евро за пластични операции, за да заприлича на тези митични създания

Каква е цената да се превърнеш в елф? (СНИМКИ) - 1
Снимки: Инстаграм и Фейсбук

25-годишен мъж, обсебен от идеята да се превърне в митично създание, е похарчил над 27 000 британски лири (32 хил. евро) за операции, които да го трансформират в елф.

Луис Падрон от Буенос Арес, Аржентина, започнал да залита по фантастичния свят на елфите, ангелите и феите още в ранна детска възраст. В тази измислена реалност, обитавана от феерични създания, той търсел убежище от реалността, в която живеел, тъй като бил малтретиран като дете.

Луис решил, че иска да изглежда точно като любимите си неземни герои, а вдъхновение за външността си черпел от филми като "Лабиринт" и "Приказка без край".

Каква е цената да се превърнеш в елф? (СНИМКИ)

За да заприлича на тях той започнал да избелва кожата и косата си. Днес той харчи по около 4000 паунда (5000 евро) на месец за специални кремове, бои и друга козметика, включително и слънцезащитен крем със SPF фактор 100.

Каква е цената да се превърнеш в елф? (СНИМКИ)

Отделно от този месечен разход, фанатикът е дал повече от 32 000 евро за пластични операции и корекции, сред които липосукция на челюстта, ринопластика, пълно премахване на окосмяването по тялото си и операция за промяна на цвета на очите.

Каква е цената да се превърнеш в елф? (СНИМКИ)

Когато излезе навън, Луис винаги е обект на хорското любопитство. Хората непрестанно се взират в него и обсъждат необичайния му външен вид. Това не го смущава. Той не се интересува от това какво мислят за него околните и е твърдо решен да продължи с интервенциите докато не се превърне в истински елф.

В момента аржентинецът планира серия от операции, които ще го отведат още по-близо до мечтата му, обсебила напълно цялото му съществуване.

Той ще оперира ушите си, за да придобият онази издължена и заострена форма, типична за представителите на елфическата раса, ще постави импланти в скалпа си, за да бъде косата му дълга и ефирна, ще оперира и очите си, за да придобият формата на диамант и ще се подложи на сложна и болезнена операция за удължаване на крайниците, която ще му позволи да достигне височина от 1,8 м.

Каква е цената да се превърнеш в елф? (СНИМКИ)

"Искам да бъда елф, целта ми е да не изглеждам като човек. Искам да съм ефирен, грациозен и деликатен. Имам свой идеал за красота и се стремя към него", споделя 25-годишният мъж, който изкарва парите си като продава козметични продукти.

"Искам ушите ми да са остри като на елф, челюстта ми да изглежда по-остър, с форма на диамант, лицето ми да е изпънато и гладко, а очите ми да придобият формата на диамант", обяснява мъжът, описвайки идеалният според него външен вид.

Каква е цената да се превърнеш в елф? (СНИМКИ)

Освен всичко изброено до тук, Луис иска да си постави мускулни импланти и да отстрани част от ребрата си, за да извае талията си.

Каква е цената да се превърнеш в елф? (СНИМКИ)

"Фантастичните създания и техният свят ме правят щастлив. Когато бях млад аз нямах приятели и заради това често се потапях в него", разказва мъжът, припомняйки си тийнейджърските си години, когато връстниците му го тормозели и му се подигравали, защото боядисал косата си и имал различно чувство за стил от тях.

Каква е цената да се превърнеш в елф? (СНИМКИ)

Той твърди, че нещата се променили с течение на времето и към края на гимназиалното му образование, видът му вече будел не присмех и подигравки, а възхищение. Това още повече засилило копнежът му да бъде различен и да се трансформира в елф.

Каква е цената да се превърнеш в елф? (СНИМКИ)

Каква е цената да се превърнеш в елф? (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Геро

    7 1 Отговор
    Брях да му се не види? Да беше ми дал 200 евро да пия по едно в бара щях да го топирам много по-бързо и евтино? Щях да го пусна при двата бика по 1000 кила докато ядат в сеята - тя е висока 4 метра и е зидан камък и бетон. Само като го видят и ще го погнат с рогите. Същият вид имах като ги хранех и нещо се пищисаха едва додрапах до портата.... Като излязох изглеждах почти така. А за ушите мога да му помогна като го изтегля отгоре за ушите докато драпа с нокти по камъните и бика го боца по таза с роги. Да хвърли толкова пари за това?
  • 2 Кака Гинка

    8 0 Отговор
    И аз ги обичам,особено в книгите на Толкин.Ама това ми се вижда меко казано не твърде нормално - също като желанието на някои момичета да се превърнат в жива Барби.Едно е фантазията,а съвсем друго - реалността.Пък и на някои от снимките изглежда доста страшничък за елф...