Last news in Fakti

12 Май, 2017 10:14 11 539 1

Най-дълбоката тайна на всяка зодия

  • зодия-
  • тайна-
  • страх-
  • стрелец-
  • риби-
  • близнаци
Най-дълбоката тайна на всяка зодия - 1
Снимка: Shutterstock

Овен

Въпреки често агресивното си поведение, Овенът всъщност е много крехък отвътре.

Телец

Хладнокръвието му често е привидно, но отвътре трупа много емоции и затова когато избухне е като природно бедствие.

Близнаци

Макар заобиколени от приятели, колеги и партньори, Близнаците почти винаги се чувстват самотни!

Рак

Раците търсят сигурност на всяка цена и почти всички техни действия са провокирани от страха от неизвестното.

Лъв

Въпреки лъвското си поведение, представителите на тази зодия носят душа на коте - коте, което иска да бъде галено, глезено и обичано.

Дева

Зад високите стандарти и изисквания и цялото й целомъдрие, Девата крие изпепеляваща сексуална енергия.

Везни

Везните са толерантни, ведри, добронамерени и избягват конфликтите, защото повече от всичко се страхуват да не останат сами.

Скорпион

За Скорпиона най-важно е контролът да е в неговите ръце. Затова винаги се стреми да разбере всичко за вас и да го използва, за да ви контролира.

Стрелец

Само Стрелецът знае колко самотен е пътят към свободата. Често той е душата на компанията, но зад маската на клоуна се крие една богата и понякога тъжна душа.

Козирог

Голямата борба на Козирога е да покаже своите емоции, страст и любов, които бушуват зад неговата студенина, прагматичност и дори жестокост. Затова често е недодялан в нежните думи и жестове.

Водолей

Това, от което най-много се страхува един Водолей, са собствените му чувства. Затова винаги се опитва да ги пренебрегне и да ги унищожи с логика. Отхвърля, игнорира, обижда, наранява, само, за да получи доказателство, че наистина е обичан и едва тогава е готов да разкрие своята чувствителност.

Риби

Най-голямата тайна, която крият Рибите, са пророческите им способности. Те наистина умеят да виждат бъдещето! Те просто знаят какво ще стане и понякога това ги плаши.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    1 1 Отговор
    Абсплютно вярно.