16 Май, 2017 17:31 2 969 1

Брад Пит: Не съм самоубиец

  • брад пит-
  • самоубиец-
  • споделя-
  • семейство-
  • раздяла-
  • деца-
  • по-добър баща-
  • актьор

Актьорът все още се бори с болката от тежката раздялата със семейството му

Брад Пит: Не съм самоубиец - 1
Снимка АП/БТА

Брад Пит твърди, че не смята да се самоубива, въпреки болката, която му донесе разводът с Анджелина Джоли и последвалата съдебна битка за попечителството над техните деца, пише изданието "Метро".

Холивудската звезда наскоро отново се появи в светлината на прожекторите, след като месеци наред бе затънал до уши в море от мрак и алкохол.

След онова първо интервю за списание GQ, с което прокуди надвисналия черен облак от клюки и спекулации за личния му живот и здраве, той продължи с медийните изяви и доказа на света, че продължава напред.

Съвсем наскоро той даде интервю и за АП, в което разкри, че "държи кораба на повърхността" и е фокусирал цялото си внимание върху децата си докато мисли над "новата конфигурация на своя живот".

"Децата са всичко. Децата са твоя живот. Те са в центъра на вниманието ти, както е редно", заявява той и интервюто, като с лека насмешка продължава: "Не съм самоубиец или нещо подобно. Все още има много красота в света и много любов. И също толкова много любов трябва да бъде раздадена. Всичко е наред. Такъв е животът."

Актьорът е твърдо решен да работи упорито и да положи всички усилия, за да стане по-добър баща.

"Децата са толкова деликатни. Те попиват всичко. Те имат нужда да им държиш ръката и да им обясниш как стоят нещата. Те трябва да бъдат изслушвани. Когато вляза в своя зает режим на работа, аз не ги чувам и съжалявам. Искам да бъда по-добър в това, което съм сега", споделя той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИВО РУСЕВ

    0 0 Отговор
    каква е ролята на рогатите секретни чипове в сценария .И леко с алкохола и дрогата че имаме да вършим работа.