19 Май, 2017 16:19 3 074 0

Вече и веждите носят перуки (ВИДЕО)

  • перуки-
  • вежди-
  • красиви-
  • жени

Този продук заменят рехавите опърпани вежди с оформени и гъсти

Вече и веждите носят перуки (ВИДЕО) - 1
Снимка: shutterstock

Всяка жена иска да бъде красива и прави какво ли не, за да постигне това. Козметичната индустрия също работи неуморно, за да бъде в помощ на всяка дама, която природата е ощетила по един или друг начин. Изкуствени нокти, изкуствени мигли, екстеншъни за удължаване и сгъстяване на коса, перуки и какво ли още не.

Сега дамите, които не са имали късмета да се родят с гъсти и плътни вежди ще могат да подобрят външността си благодарение на продукт, наречен "перука за вежди".

Фирма пусна на пазара тънки перуки за вежди, които заменят рехавите косми с плътни и гъсти, за да направят притежателката си по-красива.

"Перуките" лесно се залепват върху естествените вежди, като им придават плътност и ги оформят.

Лепилото, с което продуктът се прикрепя кум лицето, е невидимо за окото, като освен това, подмяната или свалянето им става незабележимо, пише британският вестник "Метро".

Фалшивите вежди са полезни не само за разкрасяване, но и за хора, страдащи от алопеция, трихотиломания или от загуба на окосмяване вследствие на химиотерапия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА