19 Май, 2017 16:50 2 152 0

Ана Олсън: Баницата ви е страхотна!

Кралицата на сладкишите Анна Олсън с ексклузивен уъркшоп в София

Венелина Маринова
Снимка: Shutterstock
Снимка: Shutterstock

Третия сезон на „Ана Олсън: сладкарски изделия“ може да гледате от понеделник до петък от 18 часа и с повторение от 11 часа по телевизия Food Network.

Ана Олсън, канадската звезда на телевизионния канал Food Network беше в България като част от европейската й промоция на новите серии на „Ана Олсън: сладкарски изделия“. Ана демонстрира свои рецепти и сподели накои готварски тайни.

Звездата на Food Network посети 4 страни и готви пред повече от 150 почитатели и журналисти, споделяйки кулинарната си философия, основана на практичния подход в приготвянето на сладки и солени ястия спроред сезона и с отношение към всяка съставка.

Любимката на канадците Ана Олсън напътства зрителите стъпка по стъпка, докато приготвя вкусотии. Остроумна и духовита, Ана представя дори гурме десертите като лесни за приготвяне от всеки запален сладкар, независимо от уменията му. Независимо дали ще е обикновена палачинка или швейцарски меренг като основа на екзотичен десерт, Ана дава увереност на всеки да хване бъркалката и да запретне ръкави.

Демонстрацията и уъркшопа в София накараха гостите да повярват в своите сладкарски възможности и да приготвят невероятно вкусните шоколадови бисквитки без брашно. Кулинарната тайна на Анна може да се определи с отношението й към самото готвене:

Преди всичко - готвенето и сладкарството трябва да бъде забавление!

Ана представя своето кулинарно майсторство в третия сезон на „Ана Олсън: сладкарски изделия“. Всеки епизод води зрителя през вкусното пътешествие - от основните правила до нивото на майсторския клас. Независимо дали е начинаещ или майстор на суфлето, зрителите добиват увероност и умения да готвят като професионалисти.

„Най- хубавото на третия сезон е, че мога да продължа да да споделям моя невероятен свят на сладкарското изкуство с моите зрители. Надявам се, този сезон на „Ана Олсън: сладкарски изделия“ ще привлече повече зрители пред екрана, които ще се присъединят към моето кулинарно приключение“, споделя Ана.

„ Щастлива съм, че имах възможността да срещна толкова запалени сладкари в България. Гордея се с тях, защото положиха толкова усилия, за да приготвят вкусни канадски сладкиши и се справиха чудесно. Надявам се, че са се забавлявали толкова много като мен. Това беше първото ми идване в България и бях силно впечатлена от хората тук, тяхната топлота и гостоприемство. А българката кухня е наистина вкусна. Посетих наколко ресторанта с традиционна българска кухня. Баницата е страхотно вкусна“, допълни звездата на Food Network като изрази желание, че няма търпение отново да посети страната ни за по-дълго време.



Напиши коментар:


Публикувай
Назад към статията

Още от Любопитно