Last news in Fakti

29 Май, 2017 00:30 3 771 3

Хубавите неща идват в малки пакети

5 плюса на връзката с нисък мъж

Хубавите неща идват в малки пакети - 1

Скорошно проучване разкрива, че по-ниските мъже живеят по-дълго. Но дали има истина в израза "Хубавите неща идват в малки пакети"? Ето истините, които трябва да знаете за връзката с по-нисък мъж:

1. По-добри са в секса

В повечето случаи по-ниските мъже трябва да се потрудят по-здраво, за да спечелят една жена, затова са готови да положат повече усилия. Това важи и за секса.

2. По-удобни са за гушкане

Много по-удобно е да си държите ръцете, да се гушкате и целувате.

3. Има повече свободни по-ниски мъже

Често те са пренебрегвани от жените, затова има повече добри мъже, от които да избирате.

4. Изборът ви на обувки е ограничен

Когато партньорът ви е по-нисък, трябва да съобразявате избора си на обувки. Определено няма да се чувствате добре, ако стърчите над него, нито пък той.

5. Сексът в банята е страхотен

Частите на тялото ви са на едно ниво, което ви позволява да използвате всяко място, за да се отдадете на страстта си. Сексът в изправено положение става много по-удобен, когато той не е висок.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 трънче

    22 1 Отговор
    Вени, разсмя ме искрено, честно ;)))
    Това ти е в топ 3 на глупавите статии ;) Добре, че природата си знае работата, а ти вземи си обогати малко общата култура и се поинтересувай от антропология на човека !
  • 2 Куралия

    2 0 Отговор
    да 100% хахахахах
  • 3 Ха ха

    1 0 Отговор
    И какво ако жената е 1.80 колко трябва да е мъжа за да правят прави секс?
    Или както няма свободни високи мъже така няма и свободни високи жени.С две думи ниските жени ще са доволни че лесно ще намират ниски мъже.
    Голяма статия голямо нещо.