Last news in Fakti

27 Май, 2017 18:04 24 674 20

Какъв човек сте според начина, по който държите волана

  • волан-
  • шофиране-
  • характер
Какъв човек сте според начина, по който държите волана - 1
Снимка: Shutterstock

Шофирането се превръща в рутина и сигурно едва ли обръщате внимание точно по какъв начин държите волана на колата. Но изследванията разкриват, че поведението на пътя е свързано с характера на човек. Ето какви сте вие според начина, по който държите волана:

1. Внимателно с две ръце

Вие сте миротворец. Мразите конфликта и рядко повишавате глас. Враждебността и агресията ви създават дискомфорт. Използвате уменията си за умиротворяване, за да съберете хората и да помогнете за решаването на проблемите. Много сте внимателни и към околните. Поддържате дълги и здрави връзки както в любовта, така и в приятелството.

Изключително предпазливи сте и в живота. Рядко поемате рискове, осъзнавате всяка крачка от живота си и не допускате случайността да диктува правилата в живота ви.

В работата сте много изпълнителни и сте ценени служители.

2. Небрежно с две ръце

Вие сте роден за глава на семейство. Работите усилено, но също така сте любезни и състрадателни. Радвате се на успехите на другите и сте винаги готови да окажете помощ и подкрепа, ако ваш близък се нуждае от това. Движите се по течението, но знаете, че сте отговорни за собственото си щастие.

3. С една ръка

Вие сте олицетворение на спокойствието и нищо не може да ви разклати. Живеете живота си така, както на вас ви харесва. Не се подчинявате на чужди правила. Имате много приятели и познати, обичате веселите компании и обикновено сте в центъра на вниманието. Имате страхотно чувство за хумор и усет за купон. В работата се пълни с енергия и отдаденост, за разлика от любовта, където предпочитате да не се задълбочавате във взаимоотношенията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Божидар

    34 1 Отговор
    Ах,Вениии,ти с колко ръце Го държиш мила?
  • 2 Shmeker

    6 40 Отговор
    Воланът се държи с две ръце, на два и десет. Другото не е безопасно и не е по правилата.
  • 3 AMI SEGA

    40 2 Отговор
    На два и десет не, но но два без десет съм съгласен 🚘
  • 4 Shmeker

    14 6 Отговор
    Правилно, сори за грешката.
  • 5 Бобчо

    29 5 Отговор
    С лявата ръка в най горната точка на волана, наклон на торса - 22 градуса в дясно, дясната ръка на скоростния лост, леко небрежен поглед, но същеввременно на 100 % в синхрон с автомобила, огледалата и на 360 градуса с другите участници в движението ..... това го няма написано и незнам, какво трябва да означава ... ???

    Коментиран от #7

  • 6 onq s konq

    15 19 Отговор
    Мн ме кефи както карам с 200 по права линия на магистралата , да пусна волана и да си затворя очите с ръце-реакцията на спътниците ми е НЕОПИСУЕМА!А като започнат да ме питат тревожен на макс глас защо правя така и като им кажа че просто съм се уплашил от високата скорост...започват интензивно да ме карат да спра за да слязат:)

    Коментиран от #8, #19

  • 7 Дедо Ти

    10 11 Отговор

    До коментар #5 от "Бобчо":

    ... означава бавно развиващ се зад волана

    Коментиран от #14

  • 8 Албенчо

    19 2 Отговор

    До коментар #6 от "onq s konq":

    Олееее ама верно ли така правиш? Олеее много си велик... олеее къв си страхотен. Браво. Ти си неотразим.

    Коментиран от #9

  • 9 onq s konq

    2 11 Отговор

    До коментар #8 от "Албенчо":

    Тенкю пийпъл,тенкю:)

    Коментиран от #12

  • 10 кифла стайл

    18 0 Отговор
    А защо не е спомвнат и широко разпространеният стил на шофиране м/у доста женски индивиди "без ръце" в едната смартфонче в другата червилце или цигарка и поглед някъде в нищото към небесата м/у огледалото и волана ?
    Направо съм учуден, че не е вписан в топ 3 на стиловете !
  • 11 Гост

    10 4 Отговор
    13:50 е грешно твърдение на БГ инструкторите. Правилното е 14:45 и не случайно на всички марки коли до една спиците на воланите били те 2,3 или 4 винаги поне 2 от тях са на 14:45 за да има шофьора упора. Който не вярва да пита гоогле има хиляди инструкции за безопасно шофиране от истински професионални инструктори, състезатели и т. н. а не от Бай Пешо инструктора.

    Коментиран от #15

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 onq s konq

    0 6 Отговор

    До коментар #12 от "1234567890":

    А ти падумай с твая голова:На тебе ли да вярвам че плюят,или на Чолаков от ТВ-то че вали?Да не говорим ЧЕ ГО ВИЖДАМ ПРЕЗ ПРОЗОРЕЦА КАК ВАЛИ и то яко!Та кой е смешника казваш?
  • 14 Бобчо

    5 4 Отговор

    До коментар #7 от "Дедо Ти":

    Дедка, ти това докато чакаше на спирката да дойде автобуса ли го написа? Цъкай на телефончето сега докато е топло, че дойде ли октомври ще ти замръзнат пръстчетата .... :)
  • 15 незнайко

    4 1 Отговор

    До коментар #11 от "Гост":

    А Ситроен DS-19,21 като са имали по една спица, как са ги карали ?

    Коментиран от #16

  • 16 Нафарфорий

    2 1 Отговор

    До коментар #15 от "незнайко":

    С божията помощ. Алелуя.
  • 17 Един

    3 2 Отговор
    Волана не се държи на 2 и 10 а на 9 и 3 това ти дава много по-голям диапазон на завъртане без да се налага да прихващаш! и наистина много повече контрол над автомобила.
  • 18 амин

    1 0 Отговор
    Волана се държи на алах ехбар
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Gyffi

    0 0 Отговор
    начиииии нищи не разбирате, по-добре не пишете глупости