Last news in Fakti

28 Май, 2017 15:19 14 794 3

Можете ли да си позволите най-популярният годежен пръстен в света? (СНИМКИ)

  • годежен пръстен-
  • модерен-
  • популярен-
  • брак-
  • годеж-
  • избор-
  • интернет

Предстои ви да предложите брак? Прегледайте модните тенденции

Можете ли да си позволите най-популярният годежен пръстен в света? (СНИМКИ) - 1
Снимки: Пинтерест

Повечето годежни пръстени на пръв поглед изглеждат толкова еднакви.

Независимо колко бижутерийни магазини обиколите и колко различни пръстена видите, в най-общи линии, всички те си приличат.

Често пъти мъжете, решени да открият уникален и неповторим пръстен за своята избраница, се оказват във вихъра на яростно препускане по магазините, задавайки си въпроса: "Кой от тези пръстени би се харесал най-много и кой от тях бъдещата ми годеница ще иска да носи?".

Но социални сайтове като Instagram и Pinterest напълно промениха играта. Те преоткриха скромния класически диамантен пръстен, като добавиха съвременна елегантност и финес.

Можете ли да си позволите най-популярният годежен пръстен в света? (СНИМКИ)

Според новите тенденции годежният пръстен вече не е достатъчно да бъде с голям скъпоценен камък по средата. Той трябва да се състои най-малко от 2 части, за да покрие стандартите. Как така? Ако към класическия пръстен с камък се добавя най-малко една малка и фина халка, с орнаменти или без, с камъни или без, зависи от вкуса на дамата и обема на портфейла на мъжа.

Можете ли да си позволите най-популярният годежен пръстен в света? (СНИМКИ)

Просто прегледайте най-често запазваните изображения на годежен пръстен в Pinterest и ще откриете най-желаното бижу:

Този пръстен може да се намери из профилите на повече от 104 000 потребителя в сайта, което го прави най-популярен. Този традиционен годежен пръстен, изработен от розово злато с овален камък по средата, е бил направен по поръчка за Силвия Билоун. Макар жената да не разкрива колко струва, тя казва, че пръстенът е 1,22 карата.

Сега ако се разтърсите из Google, ще видите, че вероятно той струва повече от годишната ви заплата... Но пък е великолепен.

Можете ли да си позволите най-популярният годежен пръстен в света? (СНИМКИ)

Силвия се спряла на този пръстен, след като се вдъхновила от снимките на други, много подобни пръстени, публикувани в Пинтерест.

Миналата година най-популярният пръстен сред бъдещите булки бе пръстенът "Verragio Venetian". Той струва 4 300 долара и е 18-каратов пръстен от бяло злато с диамант, изрязан във форма "принцеса", проектиран от американските бижутери Raymond Lee.

Можете ли да си позволите най-популярният годежен пръстен в света? (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 112

    5 0 Отговор
    Абсолютно излишни дрънкулки за които не бих си дал парите.
  • 2 гост

    2 1 Отговор
    Важното е пу....а да е доволна !

    Коментиран от #3

  • 3 гн Хокинг

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    пу....а никога не е доволна тя иска винаги още и още.