Last news in Fakti

11 Юни, 2017 05:47 12 832 41

Какво в мъжете отблъсква жените

  • мъжете-
  • жените-
  • хумор

Лошото чувство за хумор е особено отблъскващо

Какво в мъжете отблъсква жените - 1
Снимка: Shutterstock

Ново изследване представи факторите, които най-силно биха отблъснали жена от един мъж, съобщи „Дейли Стар“.

Най-лошото качество в мъжете според жените е лошото чувство за хумор. Този отговор е даден от 81% от жените. Те не харесват дебелашки, нелепи и обидни шеги. 76% от дамите се притесняват от мълчанието и трудностите при задържане на разговор. 44% от жените отхвърлят безразличието и липсата на интерес.

Други лоши качества са нервния характер и говореното по телефона по време на среща. Дамите не харесват и лошите маниери.

69% от дамите харесват малките подаръци или даването на цветя по време на среща. Те също така ценят кавалерското поведение. Всяка то тях би се впечатлила от отваряне на врата, предлагане на сако и отдръпване на стола на масата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 no name no face no number

    17 6 Отговор
    Всички са ............
  • 2 FUCK OF

    25 7 Отговор
    ЕДИН МЪЖ ТРЯБВА ДА Е КАВАЛЕР ПРЕДИ ВСИЧКО....
  • 3 Чепат кавалер

    55 4 Отговор
    И малките пишки ги отблъскват
  • 4 Fanetti Mazakura

    91 3 Отговор
    Празен портфейл. Натинг елс матърс.
  • 5 Варна

    82 3 Отговор
    Дааа като с се сетя, половината поп-фолк певици си падат по шегаджии като Коко Динев и Христо Сираков...
    Има още и едни други шегаджии Делян Пеевски и Валентин Златев
    Като се сетя, че Виктория Петрова се наведе на Красен Кралев, голям смях ме хваща ...

    - ВСЕ ШЕГАДЖИИ СА ИЗБРОЕНИТЕ!

    Имаше един стар Виц, в който един предлага 3000 лв на млада и красива госпожица за да легне с него. След като тя се съгласява, той веднага променя офертата на 3 лв.
    След възмутителния въпрос от страна на госпожицата: - Вие за каква ме вземате?
    - Отговорът е: - АЗ ТЕ РАЗБРАХ КАКВА СИ, А СЕГА ДОГОВАРЯМ ЦЕНАТА
  • 6 Скорпион29

    36 4 Отговор
    С две думи жените си падат по мазни мишоци
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 jullliann72

    32 1 Отговор
    Абе дамите харесват не само малки подаръци,но и по-големшки:Колички,апартаментчета,златце,брилиянти.Само да има някой чичко като Ицо-Стоте манекенки да и ги подарява.)))))
  • 9 jullliann72

    11 1 Отговор
    Скорпион 29,напълно съгласен съм с теб.))))))))Което си е правда,правда си е.
  • 10 на кайсията кайсиите

    13 1 Отговор
    Аз обявих бойкот на жените, фана ма маната..да се оправят с който искат !Не ща да гледам,,отблъсната" жена !
  • 11 jullliann72

    21 2 Отговор
    Много ми се иска някоя нашенка,дето всички мъже са й криви,да е на мястото на някоя украинка или рускиня.5 жени на 1 мъж и той бивш афганец,бандит и пияндур.
  • 12 Красо Зелето

    17 2 Отговор
    Отблъсква ги липсата на Алеко Константинов..
  • 13 гост 2

    8 13 Отговор
    “....Публикувано във факти.бг: Какво в мъжете отблъсква жените...“- отговор- отблъсква ни мисленето на първосигнални мъжки първобитни същества като никовете, написали коментари № 4 и № 7. Личи си, че са комплексари и НИКОГА няма да имат за приятелка/ съпруга жена адвокат, жена професор, жена лекар, жена хирург, жена архитект. За тези лица най- подходящи са певачките из кръчмите и танцьорките на пилон в бардаците- така и самите мъже си избиват комплексите, защото ако се хванат с нормални жени с висше образование, ще се чувстват комплексирани от своето основно образование и нечистото си съдебно минало. Ако пък жените изкарват повече пари месечно от тези мъже- край- мъжете набеждават жените, че са проститутки и умишлено късат с тях, преди жената да им е казала в лицето, че са безполезни паразити и кърлежи....Аз се чувствам отлично от моят избор на съпруг, защото избрах мъж, с който имаме взаимна любов, уважение, доверие и приятелство и който ми подхожда по интелект, мислене, образователен ценз и чувство за хумор.
  • 14 гост 2

    6 18 Отговор

    До коментар #7 от "КАЙСИЯТА":

    “...Публикувано във факти.бг:
    ПРИ ВИДА НА КЕШ ВСЯКА ЖЕНА СИ ОТВАРЯ КРАКАТА НА СЕКУНДАТА - ТОВА ГИ ВЪЗБУЖДА НАЙ МНОГО !“ Мога да те купя и да те продам, но защо да го правя? ТИ НЕ СИ ДОБЪР ТИП ИНВЕСТИЦИЯ- НЕ СИ СТРУВА ЧОВЕК ДАЖЕ И ДА ТЕ КУПУВА!

    Коментиран от #16

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Знаещ

    15 4 Отговор

    До коментар #14 от "гост 2":

    Жените, които мъжете харесват обикновено нямат пари. Защото ние харесваме млади жени с нежна кожа и стегнати гърди. А след 25-30 гърдите на жените стават вис 2. И понеже е нормално една жена на 20-25 години да няма пари повечето си отваряте краката за едри, а даже и за по-дребни подаръци. Разбира се винаги има изключения, но общото правило и то не само за България е такова.

    Коментиран от #17, #20

  • 17 гост 2

    4 9 Отговор

    До коментар #16 от "Знаещ":

    “...Публикувано във факти.бг: Жените, които мъжете харесват обикновено нямат пари....“ Глупости! Тези млади жени да не всичките да имат за родители бедни клошари като теб, а?:) Нямало млади хубави момичета със състоятелни или заможни родители, а? ;) В окото ми да плува корабче? ;)“...Публикувано във факти.бг: А след 25-30 гърдите на жените стават вис 2..“ Ааа- значи мъжете си търсите сексиграчка:) Ми тогава що не си купувате надуваема секс кукла- хем тя НИКОГА няма да остарява и гърдите й ще са все на 18-20 годишно момиче, хем и никога няма да ви напомня, че сте дърти за нея и че потентността ви остслабва от ден на ден?:):):)

    Коментиран от #19, #21

  • 18 Скорпион29

    19 2 Отговор
    Те българките до към 30г. си търсят някой с пари естествено не намират и си хващат обикновенно някое пианде дето им разказва каква голяма работа е бил едно време много пздрави на всички КОВРИ.
  • 19 Скорпион29

    12 3 Отговор

    До коментар #17 от "гост 2":

    То понякога гумената е по веща и умна от живата,, жена"
  • 20 гост 2

    1 8 Отговор

    До коментар #16 от "Знаещ":

    Препоръчвам ти настоятелно да си купиш секс кукла- ти не ставаш за секс с човешки индивид от женски биологичен пол на възраст 20-25 години. Мога да ти помогна с парите- подписваш ми една запис на заповед или един договор за паричен заем и веднага след това парите за покупката на секс кукла според твоите лични предпочитания се превеждат по банков път на фирмата, която ги продава:) В замяна обаче, освен изплащането на заема, вместо лихва за неговото предоставяне, искам да поемеш задължението да не пишеш женомразки коментари из българските форуми до окончателното изплащане на заема ти към мен:) Имаме ли сделка?:)

    Коментиран от #24

  • 21 Знаещ

    16 2 Отговор

    До коментар #17 от "гост 2":

    Жалко е, че си вярваш, че повечето млади жени не си падат по мъже с пари. Вероятно според теб Коко Динев, Христо Сираков и редица знайни и незнайни богаташи спят с готини мацки само защото разказват смешни вицове, и ако бяха бедни щяха да имат същите жени. Много си шантава, честно. Не само в България, а и в цял свят милионерите спят с готини мацки до дълбоки си старини. Факт.

    Коментиран от #23, #26

  • 22 Скорпион29

    17 3 Отговор
    Забравих българките са едни от най фалшивите жени и мързела им е най добрия приятел.Мечтата им е да притежават салон за красота и мъжт им да е дебел простак с черни очила и да има мерцедес ,,нов" от 2006 г

    Коментиран от #25

  • 23 гост 2

    3 9 Отговор

    До коментар #21 от "Знаещ":

    “...Публикувано във факти.бг: Жалко е, че си вярваш, че повечето млади жени не си падат по мъже с пари..“ А конкретно ТИ какво направи за себе си, така, че да спадаш в категорията “ мъже с пари“? Инвестира ли в себе си, завърши ли висше образование, намери ли си работа по специалността, купи ли си или получи ли жилищен недвижим имот или си търсиш само секс играчка, защото не се си направил нищо, с което законно да се озовеш в категорията “ мъже с пари“? “...Публикувано във факти.бг: . Не само в България, а и в цял свят милионерите спят с готини мацки до дълбоки си старини...“ Тук не става въпрос само кой с кого спял- това е личен въпрос за всеки човек. Тук става въпрос ТИ какво искаш за себе си- секс кукла или приятелка/ съпруга, с която да живеете заедно и да имате деца от връзката си или пък да остареете заедно. Нали се сещаш, че е едно нещо да си търсиш неангажираща връзка с женска секс играчка, а съвсем друго нещо- да искаш да изкараш живота си с една жена. Мисля, че си на не повече от 17 години или просто си заседнал в тази възраст:)Ти не разбра ли до сега, че аз съм хетеро семейна жена и за това пиша под тази статия, а?:)

    Коментиран от #31

  • 24 Знаещ

    13 1 Отговор

    До коментар #20 от "гост 2":

    Жена ми е много красива и нямам нужда от секс кукли, но благодаря за предложението. Не съм женомразец, напротив, но не мога да си затворя очите за фактите. Берлускони например не си спомням да са го спрягали с жена на неговата възраст, а и се съмнявам, че жените го харесват, защото си падат по 80 годишни мъже.

    Коментиран от #27

  • 25 гост 2

    1 9 Отговор

    До коментар #22 от "Скорпион29":

    Забравих руските са едни от най фалшивите жени и мързела им е най добрия приятел.Мечтата им е да притежават салон за красота и мъжт им да е дебел простак с черни очила и да има мерцедес ,,нов" от 2006 г или да ги осемени путлер:)

    Коментиран от #28

  • 26 Скорпион29

    4 2 Отговор

    До коментар #21 от "Знаещ":

    Ти си много прав за нещо спят и само толкова наистина спят тоя си слага с нощната шапчица оная меркантилната си гали котето до полунощ.
  • 27 гост 2

    0 8 Отговор

    До коментар #24 от "Знаещ":

    “...Публикувано във факти.бг: Жена ми е много красива и нямам нужда от секс кукли, но благодаря за предложението. Не съм женомразец,...“ Напротив- от коментарът ти струи собственото ти неудовлетворение от съпругата ти:) Не знам каква е и от какво си недоволен, но е факт, че бракът ти куца. Щом не можеш да оцениш съпругата си като човешко същество със свои нужди и правиш пубертетски “констатации“, значи се нуждаете от брачен консултант. Направете необходимото, за да подобрите брачната си връзка и никой от вашата семейна двойка да не достига до моята кантора- т.е. до консултация с адвокат за разтрогване/ прекратяване на брачната връзка....

    Коментиран от #30, #33

  • 28 Скорпион29

    17 2 Отговор

    До коментар #25 от "гост 2":

    Не можеш да стъпиш и на малкия пръст на бл.духите жената ще се раздаде от сърце а на сутринта ще ти е ушила даже и тарлъци и ще ти намаже медена филийка.

    Коментиран от #32

  • 29 Ввв

    10 0 Отговор
    Не усложнявайте излишно нещата,това да не ви е ядрена физика?Какво искали,пък какво не искали...истината е,че и те не знаят така че логика и последователност няма
  • 30 Знаещ

    9 1 Отговор

    До коментар #27 от "гост 2":

    От коментара ми струят факти. Какво лично аз правя и мисля няма никакво значение. Факт е, че много млади жени предпочитат да спят с богати мъже и повечето богати мъже си хващат млади любовници.
  • 31 Знаещ

    6 1 Отговор

    До коментар #23 от "гост 2":

    ''Публикувано във факти.бг: Инвестира ли в себе си, завърши ли висше образование, намери ли си работа по специалността, купи ли си или получи ли жилищен недвижим имот или си търсиш само секс играчка, защото не се си направил нищо, с което законно да се озовеш в категорията “ мъже с пари“? “. Ще ти отговаря напълно изчерпателно. 1 ''Инвестира ли в себе си"-да. 2 ''...завърши ли висше образование''-да. 3 ''...намери ли си работа по специалността"-май да. Завърших маркетинг и мениджмънт, и давам работа на доста хора. 4 ''...купи ли си или получи ли жилищен недвижим имот''- да.
  • 32 гост 2

    2 2 Отговор

    До коментар #28 от "Скорпион29":

    С теб съм във ВОЙНА, руски реднико от информационно психологическите операции на путлер. Не ме занимавай с руската си прислуга във вид на същество от женски пол. Няма да ти разреша да се гавриш с паметта на загиналия български офицер.

    Коментиран от #36

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Дърт Козел

    7 2 Отговор
    Пълни глупости.Днешните девойки харесват портфейла и социалното положение на мъжа.Останалото са приказки за наивници.Не длучайно има една песничка-Дърт козел млада върба лющеше,а много преди тази песничка народа е казал че хубавите ябалки ги ядат прасетата.
  • 36 Скорпион29

    4 1 Отговор

    До коментар #32 от "гост 2":

    Ааа говориш за онзи самонадеяния ако искаш война имашя ама дано да знаеш да губиш защото точно това ще ти се случи
  • 37 възмутен

    7 3 Отговор
    Ще ви разкажа моята история на живота ми,и после преценете дали парите нямат значение. През 2000г работех във военните взимах 370-410лв ,много обичах сестрата на мой най-добър приятел. Закачах я, правих и малки подаръци(цветя.малки сувенири) нещата вървяха ок. В един момент се появи друг приятел на мое приятел. Баща му имаше 5 тира .беше му купил чисто ново рено. Дневните пари му бяха мойта заплата за месеца. Пълен селяндур. ходеше с анцунк с трите канта. като генерал майор, едно нормално изречение не можеше да сглоби. Започна да я изважда по Боровец , Златни пясъци. Банско. Гърция. Направо ме заряза като най-изпадналия. До автора на статията .
    -Г-н Стойчев, вашата статия е пълна глупост, ако се отнася за българки.Ако е за французойки или други европейки, да това е вярно. Аз съм женен за Французойка и знам!

    Коментиран от #38

  • 38 Скорпион29

    5 2 Отговор

    До коментар #37 от "възмутен":

    Тая бате е била пълната смръдла господ го е пратил тоя селяка да те оттърве от мършата.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 НАЙ×ГОЛЕМИЯ ПРОСТАК

    0 0 Отговор
    един мой познат казва,че един мъж можи и 60 да направи бебе ама на жената ряката е до време.Та колко и да е интелигентна си търси близалка,но ако с нея доидат и пари.......
    Само за уточнение учени хора са го доказали не аз,че образованието разум недава.