3 593 0

Вашият хороскоп за днес, 11.06.2017 г.

Вашият хороскоп за днес, 11.06.2017 г.
Венелина Маринова

Овен

Днес не се захващайте с ремонти или промени на домашната обстановка - ще възникнат непредвидени проблеми. Обърнете внимание на най-малките членове на вашето семейство. Ще се радвате на материални придобивки.

Телец

Днес можете да се радвате на отлични резултати от всяка инициатива, с която се захванете, ако се опитате да използвате фантазията си оригиналните си хрумвания в тази посока. С лекота ще печелите възхищението на любим човек.

Близнаци

Днес с упоритост и амбиция можете да постигнете много повече в личен план, отколкото, ако решите да останете в ролята на наблюдател. Моментът е подходящ за предприемане на конкретни стъпки, благодарение на които ще спечелите човек, който много харесвате.

Рак

Днес ще можете да постигнете много с всяко нещо, с което се заловите, ако се опитате да преследвате целите си с умерено темпо. С честност се отнасяйте към тези, които са лоялни към вас. Отзивчиви останете към по-слабите от вас.

Лъв

Денят не е особено благоприятен за нововъведения и промени в домашната обстановка. Стремете се да не задълбочавате вече съществуващите проблеми в материалната област, като се впуснете в нови инвестиционни проекти.

Дева

Днес проявете повече търпение към прищявките на ваши близки. Не изпускайте нервите си. Опитайте се на този етап от време да не взимате пари назаем, тъй като едва ли ще успеете да го върнете на време.

Везни

Спокоен ден за повечето от представителите на Везни. Непредвидени разходи могат да ви изнервят и претеснят, но всичко ще се нареди както го желаете. Нова любовна връзка.

Скорпион

Днес вземете всички необходими мерки срещу посегателство върху имуществото ви или спестените от вас финансови средства. Не се доверявайте на хора, с които се познавате отскоро. Обърнете внимание на стари болежки.

Стрелец

Днес посветете деня си на дейности, свързани с подобряване уюта на дома ви - купете си нови мебели или изхвърлете ненужни вещи, които пазите от носталгия. Вечерта излезте с приятели и се забавлявайте, имате нужда от заслужена почивка.

Козирог

Днес с лекота може да загърбите всички проблеми и ангажименти и да се посветите на любимо хоби или релакс. Направете точен разчет на приходите и разходите си. Ще се радвате на вниманието на любим човек.

Водолей

Днес не си правете планове, които физически няма да можете да изпълните и ще се изнервите. Помислете как да зарадвате интимната си половинка, която се чувства малко изолирана от вашия свят.

Риби

Днес си наложете стриктен контрол върху чувства, думи и действия, ако искате да не загубите дългогодишен приятел, който може да обидите без да искате, само защото сте преуморени и изнервени. Обърнете внимание и на свои близки.Напиши коментар:


Публикувай