Last news in Fakti

8 Юни, 2017 00:31 15 402 11

Видове секс без обвързване

  • секс-
  • обвързване-
  • случаен
Видове секс без обвързване - 1
Снимка: Shutterstock

Някои правят необвързващ секс поради липса на време за сериозна връзка, за други е лек за сърцето от някоя раздяла. Факт е, че всеки има нужда от нежност и ласки, пък било то само за една нощ. Случайните сексуални връзки често са осъждани от обществото. Но ако вие за себе си сте наясно какво вършите и осъзнавате, че такива отношения не са за цял живот, всичко е наред.

Могат да се категоризират три вида секс без обвързване:

Спонтанен - Обикновено се случва като неочакван край на вечерта. Жената иска, мъжът не отказва, или обратното, а на следващата сутрин си казват "сбогом" и се връщат към нормалния си живот. Случайният секс не е планиран предварително, той просто се случва.

Спонтанен, но търсен - Този вид необвързващ секс се отличава с това, че тук жената или мъжът съзнателно търси партньор за една нощ. Барове, нощни клубове, ресторанти, търсещият секс без обвързване обикаля всички социални събития, където е възможно да намери удоволствието с непознат.

Съзнателен и дълготраен - Особеното при този вид необвързващ секс, е, че двамата партньори поддържат дълготрайна, но чисто сексуална връзка. Партньорите са постоянни, но не изискват един от друг вярност и не споделят отговорности. Те не ходят заедно на кино или ресторанти, за тях е важно, че имат партньор, от когото получават страхотен секс и нямат никакви задължения един към друг.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vulpes

    47 5 Отговор
    Вени,имам един въпрос към теб!
    Благодарение на тези твои спонтанни и спонтанно търсени взаимоотношения с другия пол ли успя да напишеш статия за видовете пениси преди няколко дни.....? Скрит талант си.....май?
  • 2 Бай Този

    35 2 Отговор
    Пак секс,и то много видове.ВЕНИ СЕКСА е твоето име.
  • 3 Тайфур

    23 3 Отговор
    Секса е хамалогия,лизането му е работа та...
  • 4 ЯК КАРАЧ

    24 2 Отговор
    схванах посланието на кака ви Вени- както можете, когато можете, с когото можете и колкото повече можете, го правете, пък аз ще ви намеря оправдание за всяка ситуация не се притеснявайте.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Радо

    10 1 Отговор
    Сексът не е повод за запознанства.
  • 7 АВТОНАВТ

    9 2 Отговор
    Много малко са случаите да не се получи обвързеане в някаква степен. Сексът е свързан освен с физическа потребност и с психологични нужди също.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Шляхтиц

    4 0 Отговор
    Сексът е кулминация на духовната привързаност. Всякакъв друг вид интимно общуване е задоволяване на физическа потребност. В някои западни държави го наричат въпрос на хигиена или вентилиране.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Хаджи Папурко

    4 1 Отговор
    Някой май се е разгонил .
    Що дяда ти Хаджи Папурка не е по-млад с барем 30 годин,че да те наниже на кривата си сабя, да засвириш като жътварска стомна, ама ха.