Last news in Fakti

11 Юни, 2017 13:33 9 835 1

Носителка на "Оскар" се омъжи (ВИДЕО)

  • джесика частейн-
  • брак-
  • сватба

Джесика Частейн каза "да" на дългогодишния си партньор Джан Лука Паси де Препосуло

Носителка на "Оскар" се омъжи (ВИДЕО) - 1
Снимки: БТА/АР

Актрисата Джесика Частейн се е омъжила за дългогодишния си партньор Джан Лука Паси де Препосуло, съобщи "Контактмюзик".

Сватбата се е състояла в Тревизо, Италия. 40-годишната Частейн ("Дървото на живота", "Враг номер едно") и 34-годишният Де Препосуло са разменили брачните си обети в семейния параклис в луксозното имение на младоженеца Вила Тиеполо Паси, съобщават местни медии.

"Италия е мястото, където те винаги са искали да се оженят. Сватбата беше изумителна. Роклята на Джесика беше съвършена. На приема бяха поднесени отбрани блюда и напитки", разкрива за И! Нюз неназован източник.

Носителка на "Оскар" се омъжи (ВИДЕО)

На тържеството е присъствала голяма част от семейството на младоженеца, който принадлежи към аристократичен италиански род. Гостите от страна на булката са били предимно близки приятели на Частейн, сред които звезди на шоубизнеса, партнирали й в киното - Ан Хатауей, Едгар Рамирес, Емили Блънт.

Джесика Частейн и Джан Лука Паси де Препосуло, който работи в модния бизнес, са заедно от 2012 г. През годините двойката упорито избягваше светския шум около връзката си.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Милена

    3 0 Отговор
    Носителка на "Оскар"? Я кажете за кой филм е това. Защото аз знам, че има 2 номинации засега (Zero Dark Thirty, The Help) но не знам филм, за който да е спечелила Оскар.