Last news in Fakti

11 Юни, 2017 14:37 2 139 2

Автор изяде собствената си книга на живо по телевизията (ВИДЕО)

  • книга-
  • изяде-
  • автор-
  • великобритания-
  • обещание-
  • туитър-
  • парламентарни избори-
  • матю гудуин

Парламентарните избори във Великобритания бяха труден за преглъщане залък за някои

Автор изяде собствената си книга на живо по телевизията (ВИДЕО) - 1

Резултатите от парламентарните избори във Великобритания бяха доста незадоволителни за Тереза Мей, но поне не ѝ се наложи да яде книги пред погледите на милиони зрители.

За съжаление това не може да се каже за автора Матю Гудуин, който спази обещанието си да изяде новата си книга, ако изборите се окажат успешни за партията на Джеръми Корбин.

След появата на изборните резултати политологът, експерт в сферата на политическите избори, стана жертва на собствената си глупост и неблагоразумие, след като ликуващите поддръжници на Лейбъристката партия го затрупаха със злобни подигравки и коментари заради публикация, за която сега той горчиво съжалява.

"Ще кажа това на висок глас. Аз не вярвам, че "Лейбъристите", под ръководството на Джереми Корбин, ще проучат 38% от вота. Аз ще бъда щастлив да изям своята нова книга за Brexit, ако това се случи", написа той в Twitter на 27 май 2017 г.

Автор изяде собствената си книга на живо по телевизията (ВИДЕО)

Партията на труда събра 40% от гласовете на британците и Гудуин трябваше да вечеря с новата си книга, озаглавена "Brexit", на живо по телевизията.

В живо предаване по "Скайд Нюз" в събота, той беше попитан дали е човек, който държи на думата си, на което политологът отговори: "Ами наистина съм такъв."

Автор изяде собствената си книга на живо по телевизията (ВИДЕО)

"Бях изненадан, че Джеръми Корбин получи два процента повече от очакваното, а аз казах, че ще изям тази книга при 38%. Две процентни пункта са голяма разлика, аз съм човек, който държи на думата си, така че това, което ще направя, е просто да седна тук и да изям книгата си, докато вие продължавате да говорите."

Автор изяде собствената си книга на живо по телевизията (ВИДЕО)

Така и направи. Един вид, защото по-късно продуцентите на предаването заявиха, че той така и не е преглътнал парчето хартия, което демонстративно откъсна от книгата и стисна между зъбите си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Заьо

    5 0 Отговор
    Заглавието и последното изречение от статията са в конфликт ))
  • 2 plama

    0 0 Отговор
    излязъл е с чест от ситуацията,но те по принцип са имунизирани от срам британците,така че :Д въпреки това си е смешно хах