3 242 8

Нова мода - гадже на каишка (ВИДЕО)

Все по-често из САЩ може да се види подобно нещо

Нова мода - гадже на каишка (ВИДЕО)
Снимка: shutterstock
Милена Трачева

През последната седмица из интернет се завъртя видеоклип, в който се вижда как един едър мъж води гаджето си на каишка из супермаркет пред очите на шокираните и възмутени купувачи.
Кадрите, заснети с мобилен телефон, се превърнаха в сензация.

В клипа една руса жена, облечена в къса бяла рокля и обувки на доста висок ток, следва едрия си партньор из магазина за хранителни стоки като кученце... на каишка.

Жената, която е заснела видеото, се опитва да следва странната двойка между рафтовете на магазина, докато най-сетне успява да се изправи пред двойката, за да покаже лицата им. Лицето на момичето обаче, не може да се види добре, тъй като е покрито... от намордник.
Въпреки че виждат как ги снимат, двамата странни партньори остават невъзмутими и продължават да вървят из магазина.

Жената зад камерата в един момент се обръща към мъжа: "Това трябва да е шега, знаеш, че ще бъдеш записан в този магазин."

Тя нервно се смее, наричайки инцидента "весел", но след това казва: "Това е толкова унизително".

Другите клиенти на магазина се опитват да пренебрегнат двойката и се правят, че не я забелязват.

Видеото предизвика множество коментари в мрежата. Според някои двамата просто се опитват да привлекат внимание, а според други това е било просто шега. Една част от коментиращите обаче, описват случката като напълно сериозна, заявявайки, че поведението на двойката е свързано с фетиш като и двамата изпитват удоволствие от поведението си.

Но това не е първият подобен клип в YouTube. Ако се заровите в мрежата, ще откриете, че има стотици други, в които мъж разхожда приятелката/партньорката/съпругата си на каишка.

САЩ


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • станишев
  Отговор
  1 11:04  13.06.17
  Тука не им слагаме щото никоя не си е и помислила да бяга
 • Зорлем
  Отговор
  2 11:24  13.06.17
  Ох, идиоти всякакви и благодарение на телевизията и Интернет научваме за все повече от тях! Догодина и тези като нищо ще решат, че са много онеправдани и обществото ги гледа с "лоши очи", та току-виж сме осъмнали с някой парад на "каишковците".
 • Киро
  Отговор
  3 11:26  13.06.17
  Ааа, в България отдавна си го имаме това, нашите русофилистици са на каишка от сума ти време. Само дето си ги крият под ватенките за пред хората.
 • Киро
  Отговор
  4 11:26  13.06.17
  Ааа, в България отдавна си го имаме това, нашите русофилистици са на каишка от сума ти време. Само дето си ги крият под ватенките за пред хората.

 • тъпо тъпо
  Отговор
  5 11:36  13.06.17
  В случая обаче никой не говори за расизъм ???!!!??? Ако бял разхождаше някоя негърка направо не ми се мисли, какво щеше да стане по медии и социалки, ама черен, ако разхожда бяла - мълчание и толерантност !!? Иначе, ако говорим за фетиш в Табу по Дискавари са ги обяснявали тия работи, но не мисля че в случая става въпрос за фетиш, а по скоро за демонстрация и допускам, каква - сещайте се!

  Коментиран от #8

 • Андре
  Отговор
  6 15:46  13.06.17
  Наркотиците стават все по-силни...направо изменят генетиката и то най-вече в черепната кухина !
 • Патето Яки
  Отговор
  7 21:50  15.06.17
  Вероятно хапи, затова е с намордник.
 • незнайко
  Отговор
  8 09:28  16.06.17

  До коментар #5 от "тъпо тъпо":

  Имо голяма доза истина във Вашето изказвяне. Вярно не сме виждали бял да разхожда негърка по този начин!

Напиши коментар:


Публикувай