15 Юни, 2017 00:30 12 235 5

Сексът под душа е отвратителен според мъжете

  • секс-
  • душ-
  • баня
Сексът под душа е отвратителен според мъжете - 1
Снимка: Shutterstock

Сексът под душа само изглежда секси на екрана, но реалността е малко по-различна. Мъжете не оценяват много високо интимните забавления в банята. Ето мненията на няколко анонимни мъже относно секса под душа:

„Сексът под душа е отвратителен. Наистина изглежда добре на екрана и по филмите, но всъщност е най-непрактичното нещо в реалния живот. Водата е хлъзгава, губиш равновесие, а да не говорим, че измива всякакви видове лубрикант. Просто е ужасно!“, В. Д. 33 г.

„Сексът под душа е като смути от зеленолистни зеленчуци – радваш му се точно 3 пъти след като приятелката ти те е накарала да го изпиеш, но след това го мразиш от дъното на душата си!“, Н. В. 30 г.

„Изобщо има ли нещо по-гадно от това?!“, В. С. 31 г.

„Мислите си, че да правиш секс под душа е най-лесното нещо на света, но това е най-неудобната секс поза от всички!“, Я. Т. 29 г.

„Сексът под душа е много забавен, докато не забиеш главата на гаджето си в тези проклети душ системи, които се оказват по-ниски, отколкото си очаквал! След това тя не ми се обади повече.“, К. М. 27 г.

„Винаги сексът под душа в началото ти се струва като нещо страхотно, но накрая все някой от двамата остава извън водата и мръзне от студ. Дори ерекцията ми пострада.“, М. Р. 32 г.

„Приятно е, даже е супер, само че ако си във форма. Сексът под душа може да е истински опасен.“, Р. Д. 33 г.

„Обожавам оралната любов под душа – всичко е толкова чисто и приятно, но не и самото проникване, защото водата отмива всякакви естествени женски сокове.“, О. П. 34 г.

„Обожавам любовната игра под душа, но предпочитам след това да продължим в спалнята.“, А. Х. 29 г.

„Все си спомням колко ми беше студено. Изобщо не можех да се съсредоточа, камо ли да се изкефя!“, Х. С. 32 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    2 6 Отговор
  • 2 no name no face no number

    2 5 Отговор
    Какви са тези неверни предположения.
  • 3 бббббб

    3 0 Отговор
    Вениии ,ти правила ли си секс под душа,за да правиш сравнение и да бъдеш обективна?
  • 4 Божидар

    2 0 Отговор
    Аххх Вениии,ти с коя ръка държиш душа ,мила?
  • 5 Ghost

    0 1 Отговор
    Без ръце :)