2 555 0

Стряскащо видео показа жив паяк да изпълзява от ухото на жена (ВИДЕО)

Осмокраката гадинка се настанила удобно в главата на жената, докато тя подремвала на верандата

Стряскащо видео показа жив паяк да изпълзява от ухото на жена (ВИДЕО)

Ужасяващо видео, от което ще ви побият тръпки, заснеха лекари от спешна помощ в Индия. Кадрите показват момента, в който медиците преглеждат пациентка, оплакваща се от ужасно главоболие и се сблъскват с огромен паяк, който изпълзява от ухото ѝ.

49-годишната Лакшми се събудила от следобедна дрямка с усещане за "лек дискомфорт" и изтръпване в дясното ухо, пише британското издание „Дейли Експрес“.

Мислейки, че ухото ѝ е запушено, жената бръкнала с пръст, а след това помолила дъщеря си да погледне в ухото ѝ с помощта на фенерче.

Но когато жената получила остро и мъчително главоболие, съпругът ѝ веднага я закарал в болницата в град Хеббал, Индия. При прегледа, докторите забелязали, че в ушния канал на пациентката се е настанил жив паяк.

Стряскащо видео показа жив паяк да изпълзява от ухото на жена (ВИДЕО)

Удивените и шокирани медици излели "течно лекарство" в ушния канал на жената и зачакали с включена камера. В един момент огромният осмокрак натрапник решил да побегне навън. Те уловили как той изскача от ухото на пациентката, оставяйки зад себе си нещо, наподобяващо на паяжина.

Видеоклипът, заснет от доктора, показва огромните очи на паяка, които блещукат от светлината на фенерчето, докато устремено припка с осемте си крака към ръба на ухото.

Д-р Сантош Шивасвами, специалист УНГ в болницата "Колумбия", който лекувал жената, каза: "Обичайно пациентите идват в спешното отделение заради наличието на чуждо тяло в ухото им. Отстраняването на този обект е лесна и проста процедура. Но когато живи насекоми се промъкнат вътре в човешкото ухо, безпокойството на пациента и паниката, която го обзема, изключително много затрудняват извършването ѝ", обяснява лекарят, който допълва: "Изключителна рядкост е да видиш жив паяк, който се движи в ушния канал на някого."

"Бях ужасена, тъй като можеш да почувствам как създанието се движи в ухото ми. Зашушавах се от силната болка, която бе следвана от други остри и пронизителни болки", разказва жената. "А когато лекарят потвърди присъствието на паяк в ухото ми, аз не можех да мисля за нищо и бях вцепенена."

Индия

Напиши коментар:


Публикувай