2 810 3

Кобилкина отложи медения си месец

Сексоложката не може да изостави феновете си и вместо на интимно, романтично пътуване, тя ще тръгне на турне

Кобилкина отложи медения си месец
Снимка Фейсбук
Милена Трачева

Най-популярната сексоложка у нас - Наталия Кобилкина, изненада всички с решението си да отложи своя меден месец.

Богинята на любовните секс съвети съвсем наскоро вдигна чудна сватба в духа на филма "Мамма мия". Тя и нейният любим Такис Дретакис се врекоха във вярност на гръцкия остров Скиатос, където е заснет мюзикълът по песни на АББА.

Причината за отложеното сватбено пътешествие е житейската мисия на Конбилкина. Тя се е посветила на това да помогне на милионите си последователки да застанат пред олтара също толкова щастливи и влюбени, колкото бе тя в неделя (11 юни).

И така, вместо да замине за някоя екзотична дестинация, Наталия решила да направи национално турне и до края на юни да посети Пловдив, Стара Загора и Бургас, където ще се срещне с всяка жена, нуждаеща се от съветите ѝ на включените в натоварената ѝ програма констелации за любов, безплатни лекция и куровес за хитруши.

Наталия не скъса връзката с многохилядната си аудитория и по време на сватбеното си тържество. През цялото време тя предаваше на живо няколкоминутни лекции, правеше онлайн медитации и информираше почитатели и последователи как протича сватбеното ѝ тържество.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Лопатата
  Отговор
  1 19:40  14.06.17
  Кобилкин месец за събиране на пари от шматки. Други пък го правят по телефона и чакат вързопчета с пари под прозореца...
 • хищна хиена
  Отговор
  2 21:24  14.06.17
  Ааа поскоро е намерила начин да се отърве от задълженията към мъжа си през медения месец, нали го върза балъка сега да си кара на ръкоделие :))
 • РАМБО
  Отговор
  3 22:27  16.06.17
  Тая дали е девствена ? Поживяла си , сега си търси някой богат Курос Натъпкакис да го омагьоса !

Напиши коментар:


Публикувай