5 858 5

Огромен кондор благодари на спасителя си с топла прегръдка (ВИДЕО)

Птицата и аржентинският фермер са развили уникално приятелство

Огромен кондор благодари на спасителя си с топла прегръдка (ВИДЕО)
Снимка: shutterstock
Милена Трачева

Огромният кондор се върна, за да благодари на човека, който спасил живота му преди години. В онзи момент между двамата се създала невероятна и много специална връзка.

Видео улови моментът, в който благодарният кондор прегръща мъжа, който се грижел за него, когато бил малко, безпомощно птиче, паднало от гнездото си.

Невероятната история се случва в Аржентина.

Клипът от умилителната среща е гледан от над 1,5 милиона потребители в социалната мрежа и препубликуван хиляди пъти.

Когато се излюпил, кондорът паднал от гнездото си. Живеещите в близката ферма хора го открили и се погрижили за него. Това положило началото на тяхното необичайно и уникално приятелство.

Днес огромната птица живее в дивата природа, напълно свободна и от време на време наминава да поздрави своя спасител Едгардо, с когото имат специална връзка.

От видеото, заснето и публикувано от братовчеда на аржентинския фермер, става ясно, че кондорът — най-голямата птица в Северна Америка — очевидно не е забравил спасителя си. Кадрите показват как двамата се поздравяват помежду си с голяма топла прегръдка.

Аржентина


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Милен
  Отговор
  1 16:18  15.06.17
  -Всички животни са много симпатични...за разлика от повечето хора...
 • Vasik Atanasova
  Отговор
  2 18:37  15.06.17
  ГОЛЯМ КЕФ ЖИВОТНИТЕ НЕ ЗАБРАВЯТ ДОБРИНИТЕ И СЕ ОТБЛАГОДАРЯВАТ А НА ЧОВЕК КАТО Е НА ЗОР МУ ПОМОГНЕШ И СЛЕД ВРЕМЕ ТЕ ЗАБРАВЯ
 • гостенин
  Отговор
  3 18:55  15.06.17
  Въпреки,че не се замисляме и не говорим езика им,всички животни имат съвсем нормален мисловен процес и нормални чувства.Визирам бозайниците и птиците.При влечуги и насекоми нещата стоят по друг начин.Хубаво е когато е възможно,ако не помогнем,то поне да не пречим на животните и да не ги тормозим.
 • Plovdiv
  Отговор
  4 23:46  15.06.17
  Животните са несравнимо по-нормални от нас - отровените от фалшива храна, токсичен въздух и дигитално зомбирани "господари на земята"...
 • Скорпион29
  Отговор
  5 01:31  16.06.17
  Да и всичко е любов и човека заживял с кондора на безлюден остров и си излюпили потомство идилия за наивници

Напиши коментар:


Публикувай