5 506 0

Кристина Милева стана майка и на момиче

Топ моделът вече има момче на име Кай

Кристина Милева стана майка и на момиче
Милена Трачева

Топ моделът Кристина Милева стана майка за втори път, този път на момиченце. Детето се е родило преди два месеца, но едва сега таблоидите у нас научили новината.

Кристина и половинката ѝ Васил са станали родители на малката Мия, съобщава сп. Grazia.

Милева, която заедно със семейството си прекарва по-голямата част от времето си в чужбина, роди първото си дете преди година и четири месеца. То е момче и носи името Кай.

Кристина е в перфектна форма, въпреки скорошното раждане. Тя споделя, че това се дължи на любимия ѝ в последните години спорт – кайтсърфинга. Тя се влюбва в екстремното преживяване покрай любимия си, който се занимава с това от 20 години.

Кристина признава, че не се е качвала върху дъската единствено по време на бременността си. “Изпуснах едно лято и една зима каране (по време на бременност никой не посмя да ме пусне във водата). Хубавото е, че не се забравя (както карането на колело е)”, шегува се Милева.

Тя споделя, че и малкият Кай вече се опитва да се катери върху сърфа. “Мисля, че с такива родители за тях е неизбежно. Кай вече обожава водата, само чака баща му да изкара сърфа и започва да се катери върху него”, казва щастливата мама.

Милева за първи път показва публично бащата на децата си. Преди това, през 2012 г., тя имаше връзка със Симоне Фалчета - един от най-известните фотографи в Италия. А с Деян Донков бяха сгодени, като той ѝ подари пръстен с диамант на романтична ваканция в Хавана.

България


Напиши коментар:


Публикувай