16 Юни, 2017 17:21 12 058 0

Кристина Милева стана майка и на момиче

  • кристина милева-
  • майка-
  • бебе-
  • дъщеря-
  • момиче-
  • топ модел-
  • манекенка

Топ моделът вече има момче на име Кай

Кристина Милева стана майка и на момиче - 1

Топ моделът Кристина Милева стана майка за втори път, този път на момиченце. Детето се е родило преди два месеца, но едва сега таблоидите у нас научили новината.

Кристина и половинката ѝ Васил са станали родители на малката Мия, съобщава сп. Grazia.

Милева, която заедно със семейството си прекарва по-голямата част от времето си в чужбина, роди първото си дете преди година и четири месеца. То е момче и носи името Кай.

Кристина е в перфектна форма, въпреки скорошното раждане. Тя споделя, че това се дължи на любимия ѝ в последните години спорт – кайтсърфинга. Тя се влюбва в екстремното преживяване покрай любимия си, който се занимава с това от 20 години.

Кристина признава, че не се е качвала върху дъската единствено по време на бременността си. “Изпуснах едно лято и една зима каране (по време на бременност никой не посмя да ме пусне във водата). Хубавото е, че не се забравя (както карането на колело е)”, шегува се Милева.

Тя споделя, че и малкият Кай вече се опитва да се катери върху сърфа. “Мисля, че с такива родители за тях е неизбежно. Кай вече обожава водата, само чака баща му да изкара сърфа и започва да се катери върху него”, казва щастливата мама.

Милева за първи път показва публично бащата на децата си. Преди това, през 2012 г., тя имаше връзка със Симоне Фалчета - един от най-известните фотографи в Италия. А с Деян Донков бяха сгодени, като той ѝ подари пръстен с диамант на романтична ваканция в Хавана.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА