2 156 1

След 40 години – жена се срещна с баща си за първи път

Първа прегръдка между баща и дъщеря...

След 40 години – жена се срещна с баща си за първи път
Снимка: БТА/ AP
Денис Джамбазов

След четири десетилетия жена се срещна за първи път с биологичния си баща, съобщи „Ей Би Си нюз“. Срещата се е осъществила благодарение на социалните мрежи.

Джил Джъстъмънд от Ню Джърси е получила много оскъдна информация от своята майка. Упоритостта й обаче в крайна сметка е дала резултати.

Единственото, което знаела за своя баща, било, че се казва Ал. Той е бил от италиански произход и е работил в едно заведение през 70-те години на миналия век. 40-годишната американска гражданка първо е открила кое е заведението, след което се е свързала със собственика.

И така след много зададени въпроси и направени опити тя е разбрала, че баща й се казва Ал Анунциата. Дъщерята проследила баща си в социалните мрежи и двамата се разбрали да се видят.

По-късно са направили и ДНК тест, който на 99.99% потвърдил, че Ал е нейният биологичен баща. Майката на Джил е заявила на Ал преди 40 години, че той не е биологичният баща на момичето.

„Сега съм по-богат от милиардер“, заяви Ал Анунциата след първата среща с дъщеря си. Той изрази радостта си пред медиите, проследили случая. Дъщеря му също бе развълнувана.

Тя сподели, че още от първата прегръдка е знаела, че това е нейният баща. „Това е само началото. Никога повече няма да го остава извън моя живот“, заяви американката.

САЩ


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Shmeker
    Отговор
    1 00:09  22.06.17
    Еми.. готова, отгледана.. кво пък може и да му хареса на човека.

Напиши коментар:


Публикувай