21 Юни, 2017 01:47 4 566 1

Мисис Бургас 2016 представи колекция от рокли

  • мая великова-
  • мисис бургас-
  • дизайнер-
  • рокли-
  • мода

Мая Великова споделя, че платовете не са по-лесен материал от мрамора за скулптури

Мисис Бургас 2016 представи колекция от рокли - 1

Дизайнерката Мая Великова, която е и Мисис Бургас 2016, представи свои рокли от колекция "Мечтание" в един от най-красивите комплекси на българското Черноморие.

Гостите на церемонията определиха излъчването ѝ като приказно и аристократично, съчетано с разкошен интериор, който изцяло се вписва с изящните рокли, които тя създава с много любов.

"Мечтая за един наистина съвършен свят, обичам да създавам приказки, обичам да летя, въпреки че падам постоянно! Платовете не са по-лесен материал от мрамора и скулптурата, изисква се познание и усет, много обичам гладките и фини материи като коприна и сатен, а цветовете са типични за моя стил, сиво към пепел от рози и акценти с много блясък!"- споделя най-красивата омъжена бургазлийка за 2016 г.

Мисис Бургас 2016 представи колекция от рокли

Мисис Бургас 2016 представи колекция от рокли

Мисис Бургас 2016 представи колекция от рокли

Мисис Бургас 2016 представи колекция от рокли


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хвойна Люлякова

    0 0 Отговор
    Всяка си мечтае за дълъг и по дебеличък свят........