1 774 1

Катерица-нинджа изплаши крадец

Истински герой...

Катерица-нинджа изплаши крадец
Снимка: БТА/ AP
Денис Джамбазов

Катерица, гледана като домашен любимец, взе страха на крадец, съобщи „Ей Би Си нюз“. Странната случка се е разиграла в американския щат Айдахо.

Животинчето Джоуи се прочу сред местните и се превърна в любимец. То защити дома на собственика си, след като нападна крадец, дръзнал да обере къщата.

Преди няколко седмици катерицата нападна тийнейджър, влязъл в дома. Няколко часа по-късно той беше арестуван от силите за сигурност с драскотини по ръцете си. Младежът е признал пред полицаите, че е бил нападнат от катерица. По-интересното е, че катерицата го е атакувала, докато в крайна сметка той не е избягал от дома.

Сега собственикът на катерицата заяви, че тя в крайна сметка се е завърнала към истинския си дом – а именно, дивата природа. „Ако трябва да предположа, бих казал, че Джоуи си е намерил приятелка“, заяви шеговито мъжът, гледал катерицата в дома си.

От държавния университет в Айдахо обявиха, че животът сред природата е правилният за катерицата. Специалисти посочиха, че много бозайници променят поведението си, когато настъпи пролетта.

Дори да не се завърне, катерицата Джоуи завинаги ще остане в сърцата на местното население като истински герой и защитник на правдата.

САЩ


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Той
    Отговор
    1 23:52  26.06.17
    Дано не му влезе в г.за!!!

Напиши коментар:


Публикувай