22 Юни, 2017 07:00 4 951 0

Вашият хороскоп за днес, 22.06.2017 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • овен-
  • телец

Овен

Натоварени сте и това ще се отрази на настроението ви. Въздържайте необузданите си емоции. Укротете страстите и се отдайте на преките си занимания. Проявете и повече разбиране към брачния си партньор.

Телец

Усещате прилив на енергия, а и ви предстои активна работа. Най-хубавото е, че това ви амбицира повече. Проблемите със здравето, които напоследък тревожат някои от вас скоро ще отшумят. Заобиколете се с приятели към края на деня.

Близнаци

Работата ви носи напрежение и мислите ви често са насочени към по-приятни неща. Можете да си позволите глътка отдих. Много е вероятно след нея нещата да изглеждат по-добре. Споделете времето си с любимия човек, бъдете заедно.

Рак

Делови срещи ще направят деня ви по-ангажиран, отколкото сте очаквали. Желанията ви ще се осъществят, ще получите добри финансови придобивки. Очаквани новини ще ви зарадват към края на деня.

Лъв

Бъдете открити за предложения и чужди идеи. С обновена енергия ще се впуснете в реализацията на перспективна задача и е възможно скоро да ви предложат нова работа. Оценени са качествата ви, но не подценявайте и конкуренцията.

Дева

Отнесете се щадящо към себе си и не се претоварвайте с делова работа. Денят не е подходящ за активни действия. Съсредоточете се върху личните си ангажименти. Помогнете на свои близки да разрешат належащите си проблеми.

Везни

Вниманието, на което ще се радвате днес ще ви подскаже, че се справяте и сте добре приемани. Не се тормозете за щяло и нещяло, денят e подходящ за планиране на по-мащабни действия. Детайлите ще ги обсъждате, но друг път.

Скорпион

Вниманието ще е насочено към ваши професионални проекти. Мотивирани сте да действате по-усърдно и ще подобрите финансовото си състояние. Споделете радостта си с близките си, ще подобрите настроението им.

Стрелец

Научете се на търпение, придвижвайки се към целта си. Това ви качество никога няма да ви бъде излишно. Успехът е възможен, но не бъдете прекалено самоуверени. Предстои ви среща с привлекателна личност.

Козирог

Мислете рационално и не се оставяйте на емоциите да ви водят. Вътрешното ви озарение ви прави силно привлекателни и знаещи как да използвате даденостите си. Възможно е да изживеете леко разочарование поради разминаване на реалностите с мечтите ви.

Водолей

Обмисляйте повече случайните предложения, колкото и да са примамливи. Заниманията ви с изкуство ще ви донесат приятни мигове, особено, ако се споделят от хора, които цените. Скоро пред вас ще се открие дълго желана перспектива.

Риби

Днес се стремете да не изоставате със задачите на работното си място. Правете по-трезви преценки. Добре е да съгласувате идеите си с партньори, чието мнение цените, а не с позьори, опитващи се да приспят вниманието ви.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА