Last news in Fakti

22 Юни, 2017 20:00 7 860 6

Мъжете разкриват: Как разбрах, че тя е жената

  • мъже-
  • жени-
  • връзки-
  • семейство-
  • връзка-
  • взаимоотношение
Мъжете разкриват: Как разбрах, че тя е жената - 1

Когато една връзка си струва, идва моментът, в който партньорите разбират, че това е човекът, с когото искат да прекарат остатъка от живота си. Няколко мъже ни разказаха кой е бил този момент за тях, какво са усетили и как са разбрали, че са намерили жената на живота си. Запознайте се и вие с техните истории.

Когато казах на баща ми, че се срещам с някого, той се пошегува: „Как се казва? Какво работи? Какъв размер е сутиенът и?“
Разказах и, за да я подготвя за чувството за хумор на баща ми и на нея и се стори супер забавно. Първият път, когато се срещнаха, тя се представи така: „Здрасти, Аз съм Стефани. Студентка съм и съм размер B.”
Баща ми потъна в земята от срам, майка ми умря от смях, а аз знаех,че съм влюбен.

***
Бяхме на екскурзия в Азия. В онзи момент бяхме отседнали в един съмнителен хотел в Банкок, където приятелката ми получи хранително натравяне – повръщане и разстройство, които продължиха 24 часа.
Аз се превърнах в медицинска сестра . Пълних и шишето с вода, носих и супа, правих и компания и най-важното – изпразвах кошчето, в което повръща.
След поредната обиколки с кошчето до банята и обратно, аз се върнах в стаята и видях, че беше заспала. Погледнах я и си помислих: „Това дори не ме притеснява. Бих направил всичко за нея. Това е жената, за която ще се оженя.“

***
Когато бях по-млад си купих комплект мечове. Сега все още ги имам по някаква причина, но когато жена ми, която тогава ми беше все още приятелка, се съгласи да ми дойде на гости, реших да ги скрия в килера, защото защо голям мъж би имал мечове?!
Един ден тя се ровеше и търсеше нещо във въпросния килер, когато чух „Какво по...? Имаш мечове? Защо ги криеш?!“ Подготвих се за безмилостни подигравки, но вместо това тя взе единия, подаде ми другия и ме предизвика на дуел. Това беше моментът, в който знаех, че искам да се оженя за нея.

***
Първата ни среща продължи 12 часа, защото просто не можехме да спрем да говорим. Втората ни среща трябваше да е само вечеря, но продължи 2 дни. Тя се прибра вкъщи след това, а аз не можех да си представя живота ми без нея. Толкова се развълнувах, когато тя ми призна, че се чувства по същия начин.

***
Ядосах се и и се разкрещях заради някаква глупост, защото преди да я срещна, бях в токсична връзка и си мислих, че така правят двойките – крещят си и се карат. Очаквах и тя да ми се развика, но тя просто стоеше и ме гледаше и накрая ме попита дали бях приключил. Казах и „Да“ и тя ми отвърна, че когато хората се обичат не се отнасят така един с друг. Може да не се съгласяваме постоянно, но няма причина да сме груби. „Ако ще бъдем заедно, моля те, не се дръж така с мен повече.“ Това се случи преди 26 години, а ние сме женени от 25.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1234

    3 1 Отговор
    Вълнуващо е,аз съм женен от 40 год,добре е.
  • 2 Ловеца на поршета

    5 3 Отговор
    Правилната жена трябва да е от поне един резервоар бензин разстояние за да не може тъщата да идва често на гости!

    Коментиран от #6

  • 3 Пазарен Либерализатор

    8 1 Отговор
    Като и бръкнеш в бикините и ако имаш усещането, че храниш кон-те тва е жената!
  • 4 Тъпкач на сервитьорки

    6 5 Отговор
    Да смуче като помпа и да гълта без остатък! Тва е...
  • 5 Рибко

    3 1 Отговор
    Щом ти позволи да бухаш и да пълниш и трите дупки, това е жената.
  • 6 Morgoth

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Ловеца на поршета":

    Като направиш децата друга песен ще запееш :)
    Най-доброто разстояние от родителите е съседния квартал. Бабите ти спестяват пари за бавачка, която да взема децата от градина и после от училище. Дават ти възможност да излезеш с жената на вечеря без да носиш ревящо или търчащо дете в ресторанта. Без баби наблизо най-вероятно за дълго ще забравиш малките екскурзии за уикенда с компания, ходенето по планини, отскачането до Сърбия за сръбска скара и прочее благинки с които едно бебе просто е несъвместимо.