Last news in Fakti

26 Юни, 2017 00:30 12 348 13

Как професията влияе на секса при мъжете

  • секс-
  • мъже-
  • любовник-
  • ерекция
Как професията влияе на секса при мъжете - 1
Снимка: Shutterstock

Психолозите доказват връзка между професията и сексуалността при мъжете

Професията на мъжете влияе не само на техния характер и навици, но също така рефлектира и върху сексуалните им предпочитания и поведение в леглото.

Според психолозите, ако мъжът наистина е доволен от работата си и избраната професия, то и в леглото той е на висота, а ако е притиснат да се занимава с безинтересна работа, то той ще пренесе недоволството си и във всички други сфери на живота, включително сексуалния контакт.

Бизнесмени, предприемачи, мениджъри заради физическото и психо-емоционално претоварване често изпитват трудности в сферата на интимните изживявания. Подозренията на "успешния и богат" мъж в користни мотиви на партньорката също могат да охладят неговия плам в леглото.

Физици, химици, математици и други учени живеят "в свой свят". Такива хора най-често имат сериозни затруднения с противоположния пол. Тяхното отношение към секса е противоречиво, много по-лесно е да го заменят с наука, отколкото с намирането на прилична партньорка.

Преподаватели, военни служители, пожарникари, полицаи и администратори са склонни да пренасят своите "командирски способности" в сферата на личния живот. За спътници в живота им се налага да изберат скромни и отстъпчиви жени или сексуални и превъзхождащи ги по ум дами.

Политици, треньори, представители на творчески професии са контактни, общителни, и уви, истински свалячи. Обожават да колекционират жени. Те знаят как да ухажват красиво, но когато получат желаното, бързо охладняват и се насочват в търсене на нови сексуални приключения.

Машинисти, ватмани, пилоти, шофьори – те са поклонници на сериозните и стабилни отношения. Поради "заседяването" може да имат проблеми с ерекцията и изпразването.

Музиканти, актьори, журналисти, продавачи, учители - представителите на обществените професии очакват от партньора си възхищение и бурна проява на емоции. Обожанието и комплиментите са им нужни както въздуха. Постоянно търсят ярки изживявания, включително и в секса.

Адвокати, лекари, психолози във всичко, включително и в отношенията с партньора, са склонни да поставят ясна теоретична основа. Внимателни в секса, предварително обмислят възможните последствия. Няма нужда да им се напомня да използват презервативи, пише lifeonline.bg. Но ако такъв мъж е влюбен - трудно е да намерите по-добър любовник.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Раса

    6 3 Отговор
    Аз съм първи
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ДДД

    14 3 Отговор
    то тука четат само общаци пазачи-охрана
    както се наричат
    товарачи и шофьори
    какви професии си написала
  • 4 Morgoth

    21 1 Отговор
    Това ми напомня една руска песен (а може би българка на полу-руски):

    Мама, такиста я люблю,
    мама, без танкиста не могу.
    У танкиста х** за триста,
    х** за триста тракториста ...

    И така още 10 куплета с различни професии

    .. у професор, х** агресор,
    набывает кат компресор ...
  • 5 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    2 3 Отговор
    Да си онанист е най харно

    Коментиран от #6

  • 6 Вени

    11 0 Отговор

    До коментар #5 от "Т.о.ш.и.б.и.я.н":

    Ти със сигурност си "бакшиш" или " автоджамбазин"?!
  • 7 БОБ

    7 1 Отговор
    Ах Вене Вене, много ги разбираш..
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 onq s konq

    7 4 Отговор
    Ас па работа у фантастико и по цел ден продавам македонска наденица-леки и напоследък забелязвам промяна в сексуалната ми ориентаця!Гадното е че шефа не ме пуска в отпуска и работа от 8 до 20 часа и не мога да отида на доктор та да го питам кво ми е !!!Саво се мола да не ме премести на кренвишите!!!
  • 11 filo

    4 2 Отговор
    Вени, само за теб мисля и като те видя получавам незабавна и максимална ерекция
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Благой

    5 2 Отговор
    Автора съм повече от обеден, че не познава нито един машинист, пилот и шофьор