11 403 13

Как професията влияе на секса при мъжете

Как професията влияе на секса при мъжете
Снимка: Shutterstock
Венелина Маринова

Психолозите доказват връзка между професията и сексуалността при мъжете

Професията на мъжете влияе не само на техния характер и навици, но също така рефлектира и върху сексуалните им предпочитания и поведение в леглото.

Според психолозите, ако мъжът наистина е доволен от работата си и избраната професия, то и в леглото той е на висота, а ако е притиснат да се занимава с безинтересна работа, то той ще пренесе недоволството си и във всички други сфери на живота, включително сексуалния контакт.

Бизнесмени, предприемачи, мениджъри заради физическото и психо-емоционално претоварване често изпитват трудности в сферата на интимните изживявания. Подозренията на "успешния и богат" мъж в користни мотиви на партньорката също могат да охладят неговия плам в леглото.

Физици, химици, математици и други учени живеят "в свой свят". Такива хора най-често имат сериозни затруднения с противоположния пол. Тяхното отношение към секса е противоречиво, много по-лесно е да го заменят с наука, отколкото с намирането на прилична партньорка.

Преподаватели, военни служители, пожарникари, полицаи и администратори са склонни да пренасят своите "командирски способности" в сферата на личния живот. За спътници в живота им се налага да изберат скромни и отстъпчиви жени или сексуални и превъзхождащи ги по ум дами.

Политици, треньори, представители на творчески професии са контактни, общителни, и уви, истински свалячи. Обожават да колекционират жени. Те знаят как да ухажват красиво, но когато получат желаното, бързо охладняват и се насочват в търсене на нови сексуални приключения.

Машинисти, ватмани, пилоти, шофьори – те са поклонници на сериозните и стабилни отношения. Поради "заседяването" може да имат проблеми с ерекцията и изпразването.

Музиканти, актьори, журналисти, продавачи, учители - представителите на обществените професии очакват от партньора си възхищение и бурна проява на емоции. Обожанието и комплиментите са им нужни както въздуха. Постоянно търсят ярки изживявания, включително и в секса.

Адвокати, лекари, психолози във всичко, включително и в отношенията с партньора, са склонни да поставят ясна теоретична основа. Внимателни в секса, предварително обмислят възможните последствия. Няма нужда да им се напомня да използват презервативи, пише lifeonline.bg. Но ако такъв мъж е влюбен - трудно е да намерите по-добър любовник.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Раса
  Отговор
  1 00:32  26.06.17
  Аз съм първи
 • 2 01:47  26.06.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • ДДД
  Отговор
  3 06:55  26.06.17
  то тука четат само общаци пазачи-охрана както се наричат товарачи и шофьори какви професии си написала
 • Morgoth
  Отговор
  4 08:04  26.06.17
  Това ми напомня една руска песен (а може би българка на полу-руски): Мама, такиста я люблю, мама, без танкиста не могу. У танкиста х** за триста, х** за триста тракториста ... И така още 10 куплета с различни професии .. у професор, х** агресор, набывает кат компресор ...

 • Т.о.ш.и.б.и.я.н
  Отговор
  5 08:23  26.06.17
  Да си онанист е най харно

  Коментиран от #6

 • Вени
  Отговор
  6 09:10  26.06.17

  До коментар #5 от "Т.о.ш.и.б.и.я.н":

  Ти със сигурност си "бакшиш" или " автоджамбазин"?!
 • БОБ
  Отговор
  7 09:24  26.06.17
  Ах Вене Вене, много ги разбираш..
 • 8 09:25  26.06.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 9 09:26  26.06.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • onq s konq
  Отговор
  10 10:44  26.06.17
  Ас па работа у фантастико и по цел ден продавам македонска наденица-леки и напоследък забелязвам промяна в сексуалната ми ориентаця!Гадното е че шефа не ме пуска в отпуска и работа от 8 до 20 часа и не мога да отида на доктор та да го питам кво ми е !!!Саво се мола да не ме премести на кренвишите!!!
 • filo
  Отговор
  11 11:18  26.06.17
  Вени, само за теб мисля и като те видя получавам незабавна и максимална ерекция
 • 12 11:37  26.06.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Благой
  Отговор
  13 11:42  26.06.17
  Автора съм повече от обеден, че не познава нито един машинист, пилот и шофьор

Напиши коментар:


Публикувай