2 302 0

Кели Озбърн се оказа заклещена в ... (СНИМКА)

Несъразмерната дреха причини сериозен стрес на певицата

Кели Озбърн се оказа заклещена в ... (СНИМКА)
Снимка: shutterstock
Милена Трачева

32-годишната дъщеря на Ози Озбърн може да бъде наречена всякак, но определено не и срамежлива, свита или резервирана. Ето защо не е изненадващо, че Кели Озбърн реши да сподели със света една доста смущаваща случка, станала в собствената ѝ баня. Певицата се оказа заклещена в собствената си рокля, пишат британските издания "Мирър" и "Метро".

В Instagram певицата, която се изявява и като телевизионна водеща, публикувала снимка, на която се вижда как води битка с новата си червена рокля, оказала се твърде широка за торса, но твърде тясна за едрите ѝ задни части. На снимката се вижда как Кели се мъчи да се измъкне от заклещеното положение, в което е изпаднала, опитвайки се да се намърда обратно в дрехата.

When the dress is too big for your body but too small for your ass. I've been in this bathroom for 20 minutes trying to get it off! #SampleSizeSuckMyDick 😂😳😰

A post shared by Kelly Osbourne (@kellyosbourne) on Jun 23, 2017 at 4:11pm PDT

Към потресаващата снимка певицата написа: "Когато роклята е твърде широка за тялото ви, но е твърде тясна за вашия задник. Бях в тази тоалетна в продължение на 20 минути, опитвайки се да се измъкна! #SampleSizeSuckMyDick "

Снимка: shutterstock

Великобритания


Напиши коментар:


Публикувай