2 168 1

Лиъм Галахър и Джони Деп се събраха за епичен запой

Двамата си припомниха старите времена с помощта на 40 бутилки водка и още много алкохол

Лиъм Галахър и Джони Деп се събраха за епичен запой
Снимки: АП/БТА
Милена Трачева

Епична среща между Лиъм Галахър и Джони Деп се превърна в грандиозен запой, след като двамата пресушиха море от алкохол в Гластънбъри, пише британският вестник "Мирър".

Двамата не за пръв път използват фестивала Worthy Farm като повод за своите пиянски партита.

Лиам, очевидно домакин на афтър партито, провело се в частен луксозен имот, се беше подготвил с най-малко 40 бутилки водка, десет каси бира и пет кашона шампанско.

Източници, запознати с обстановката, заявиха пред изданието, че "Лиам и Джони се размотаваха заедно и през 90-те години. Те са едни от най-големите герои на своето време и винаги се забавляват, когато се съберат, а партитата им винаги са диви и необуздани."

Лиам, който присъства на фестивала с приятелката си Деби Гуитер, бе един от изпълнителите, които повдигаха духа и градуса на присъстващите от музикалната сцена.

Верният му другар Джони Деп, който пък беше на фестивала, за да представи филмовото събитие на торент тракер за по-малко неизвестни филми Cineramageddon, бе изключително щастлив, че отново е в компанията на бившия фронтмен на английската банда Oasis.

Джони дори имаше своя собствена палатка на фестивала. Но Галахър и Деп не бяха единствените звезди, присъствали на събитието, който се състоя този уикенд. Цяла върволица от знаменитости се появиха на ежегодния фестивал Worthy Farm.

Великобритания


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Лост
    Отговор
    1 18:03  26.06.17
    Двамата си припомниха старите времена с помощта на 40 бутилки водка и още много алкохол. Ооооооооопс

Напиши коментар:


Публикувай