Last news in Fakti

27 Юни, 2017 18:38 7 816 4

Извънземни ли? О не, НАСА не е откривала никакви извънземни

  • наса-
  • анонимните-
  • извънземни-
  • извънземен живот-
  • съобщение-
  • опроверга-
  • хактивисти-
  • anonymous

Американската агенция за космически изследвания опроверга Анонимните

Извънземни ли? О не, НАСА не е откривала никакви извънземни - 1
Снимки: shutterstock

НАСА обяви, че не е намирала нито извънземни форми на живот, нито реални доказателства за съществуването им, с което разочарова хиляди, а може би дори милиони фенове на НЛО по цял свят.

Изявлението на американската агенция за космически изследвания се появи, за да опровергае хакерската група Anonymous (Анонимните), която вчера категорично обяви, че НАСА най-сетне е на път да обяви откриването на извънземни форми на живот.

Феновете на теорията на конспирацията вярват, че НАСА от години знае за съществуването на извънземни и дори е осъществила контакт с тях преди няколко десетилетия. Но агенцията винаги е отричала това.

Извънземни ли? О не, НАСА не е откривала никакви извънземни
Снимки: shutterstock

Видео, за което се предполага, че е публикувано от анонимната хакерска групировка Анонимните, даде храна за въображението на милиони хора, с твърдението, че НАСА е "на ръба" да разкрие пред света осъществяването на първия контакт с извънземна цивилизация.

Въпреки че, до сега космическата агенция винаги и подминавала подобни гръмки изявления за извънземни, този път реши да отговори и да заяви, че скоро няма да провежда пресконференция, за да говори малки зелени човечета.

Д-р Томас Цурбухен, ръководител на научната дирекция на НАСА във Вашингтон написа в социалната мрежа Туитър, че: "Противно на някои твърдения, НАСА не е планирала да прави изявление относно извънземни форми на живот. И все пак д-р Цурбухен даде мъничка надежда на изпадналите в униние и отчаяние НЛО фенове, като посочи, че многобройните мисии на НАСА в някакъв момент могат и да открият живот извън нашата планета.

"Сами ли сме във Вселената? Все още не знаем, но имаме мисии, които могат да ни помогнат да си отговорим на този фундаментален въпрос", написа той в следващ си пост.

Извънземни ли? О не, НАСА не е откривала никакви извънземни


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Rds

    3 3 Отговор
    Боли ме средния крак
  • 3 неслучаен

    3 2 Отговор
    ами толкова по-зле за НАСА, толкова пари потрошиха пък нищо не намериха, срам !!
  • 4 опала

    2 1 Отговор
    начи, как да ви кажа, лежа си една вечер и зяпам през прозореца и хоп летяща чиния преминава и намига една такава!!! Безплатно ! а тия - то не бяха телескопи, ракети, сателити, совалки и нищо.... тея пари дето ги потрошиха да ги дадат сега на мен!!! аз ги открих!