1 557 0

Да скриеш последната панда в кутия с послание (СНИМКИ)

Една мила история за малко момче и неговата гушкава банда Панди

Снимка: shutterstock
Снимка: shutterstock
Милена Трачева

Малко момче получи играчката, за която мечтаеше, благодарение на своята изобретателност и по детски наивно, креативно мислене. 10-годишният малчуган скри последната останала мечка панда в празен кашон, върху който написа мила и много затрогваща бележка. Той помоли всички клиенти на магазина да не купуват тази последна играчка, след като неговата майка му обяснила, че ще трябва да почака до деня, в който тя ще получи заплатата си, пише британският ежедневник Metro.

Леон Ашуорт се влюбил в "Панди" още щом го видял да стои на рафта в магазин от веригата Asda в Ливърпул.

Десетгодишният младеж попитал своята майка Деби, дали може да получи "Любвеобилна, Гушкава Панда". Тя обаче отвърнала, че в момента не може да си я позволи и детето трябва да почака до следващата седмица, когато ще ѝ дадат заплатата.
Но тъй като играчката била последната в магазина, Леон решил да я "пъхне" в празен кашон и да остави върху него послание за всички други посетители и купувачи в магазина.

Ето какво родила детската му главица: "Моѝта майка няма дос'атАчно пари, така че тя може да ми кОпи Панди чак следващата седмица — 15 юни. Така че моля да не го купувате това ще ме разплаче — много ви благодаря от неговия надявам се бъдещ собственик. Името на пандата е Панди." (‘My mum doesnt have anuff money, so she’s byeng me Pandy next week 15 June. So please don’t bye him it will make me cry — thank you so much from his hopeful future owner. Pandas name is Pandy.’)

Посланието, което оставило момчето, по-късно било забелязано от служителите на магазина. Те така се трогнали, че решили да съберат сумата от 15 лири (толкова струвал гушкавият Панди) и заедно да купят играчката за 10-годишния младеж.

После те публикували съобщение във Фейсбук, за да открият Леон — надяващият се бъдещ собственик на играчката.

Няколко дни по-късно майката на момчето, 35-годишна медицинска сестра в местната болница, забелязала публикуваната обява докато прелиствала съдържанието на социалната мрежа и се върнала обратно в магазина заедно с Леон, където детето получило своята панда, подарена му от персонала на супермаркета.

Великобритания


Напиши коментар:


Публикувай