29 Юни, 2017 00:00 2 534 2

Миранда Кер се раздели с бижута за $8,1 млн.

  • миранда кер-
  • кер-
  • джо лоу-
  • бижута-
  • накити-
  • милиардер

Австралийският модел е получил скъпи накити от милиардер, срещу когото се води разследване

Миранда Кер се раздели с бижута за $8,1 млн. - 1
Снимка: Instagram

Световноизвестният модел Миранда Кер се раздели с бижута за над 8,1 милиона щатски долара. Австралийката е предала скъпоценностите си на Департамента по правосъдието на САЩ, тъй като твърденията са, че са закупени с незаконно присвоени средства от малайзийския бизнесмен Джо Лоу.

Срещу Лоу се води разследване за незаконното присвояване на над 3,5 милиарда долара чрез измами с инвестиционни фондове, припомня UPI. Смята се че е ощетил и американската банкова система с повече от 1 милиард долара.

Малайзиецът категорично отрича всички обвинения и се бори да запази имуществото си.

Миранда Кер пък съдейства на разследващите органи още от самото начало и бе категорична, че е готова да върне диамантите, както и се е случило. В момента е омъжена за милиардера Евън Шпигел.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чалгата НЕ ПРОЩАВА

    9 1 Отговор
    тъпкача в момента е друг- нормално да върне бижутата от предния, за да не изтърве настоящия!!
  • 2 Кака Гинка

    3 0 Отговор
    Тази излезе голяма акула,не поглежда по-долу от милиардер.Явно бившият ѝ мъж Орландо Блум макар и холивудска звезда, се оказа бедняк за претенциите ѝ,за това брака им не изтрая дълго...