2 665 0

Семейство Домовчийски с меден месец на Малдивите

Бившият играч на Левски и любимата му Елена се венчаха в Пловдив

Семейство Домовчийски с меден месец на Малдивите
Снимка: LOVEstyle
Милена Трачева

Бившият футболист на „Левски” Валери Домовчийски и любимата му Елена Добрикова, получила известност с участието си в шоуто "Денсинг старс", вече са семейство.

На сватбата им, състояла се в Пловдив, присъствали 250 гости. За свои кумове младоженците поканили сестрата на футболиста — Ива и нейния мъж Валери Боргуджийски, пише сп. LOVEstyle.

Сватбеният ден всъщност започнал от родното място на футболиста — град Раковски, където двамата се венчали в католическата църква, защото Домовчийски е католик.

„Всичко на сватбата ни вървеше по план с едно-единствено изключение — когато отидохме в църквата, установихме, че сме забравили свещите. Те бяха специална изработка, правени по поръчка и държахме да бъдем с тях, а не да ни дават други. Затова и се върнахме да ги вземем от вкъщи.”

В ресторанта на хотела младоженците вдигнали весело и шумно парти, като младото семейство изтанцувало своя пръв танц на под звуците на песента на Westlife — "You Raise Me Up".

Валери смаял всички присъстващи с танцовите си умения. По-късно обаче, станало ясно, че за този първи танц двойката била репетирала много сериозно.

Сред най-важните хора на сватбата бил техният син Андрей, който след броени дни ще стане на 1 годинка. Младоженците издадоха, че меденият им месец ще е на Малдивите, но са решили да осъществят това пътешествие през зимата.

България


Напиши коментар:


Публикувай