1 933 2

За импийчмънт на Тръмп американците са готови да спрат алкохола

За импийчмънт на Тръмп американците са готови да спрат алкохола
Снимка: AP/БТА
Милена Трачева

Каква е цената, която американците биха платили, за да видят президента Доналд Тръмп вън от Белия дом? На какви жертви са готови? От какво биха се отказали?

Оказва се, че любовта на народа към 45-ия президент на САЩ е толкова нищожно малка, че огромен процент от американците са готови да се откажат от алкохола, само и само да видят как ще бъде свален от власт. Това сочат резултатите от проучване, проведено от сайта detox.net, част от американската компания Sober Media Group LLC, занимаваща се с управлението на редица рехабилитационни центрове и центрове за лечение на зависимости.

Според допитването, в което са участвали 1000 души, повече от 73% от демократите и около 17% от републиканците са готови да оставят чашката ако това ще доведе до импийчмънт на настоящия президент на страната.

Според анкетата, голяма част от републиканците обещават, че ще спрат алкохола ако медиите спрат с историите, които показват Тръмп в лоша светлина.

Диаграма: detox.net

На серията от въпроси "какво бихте предпочели...", повече от половината запитани са отговорили, че биха пожертвали едно ходене на кино, за да изпият по бира.

Това не е трудно за вярване, но отказът от използване на социалните медии е. Според резултатите половината от участниците в социологическото проучване са заявили, че ще си дадат почивка от Twitter, Instagram и Facebook, за да могат да опитат омайния вкус на чаша хубаво вино.

Около 17% от анкетираните пък са заявили, че са готови да се откажат от секса за месец, ако така ще могат да пият алкохол.

А вие какво бихте жертвали за една бира, чаша вино или една голяма ракия?

Диаграма: detox.net

САЩ


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Пеньо
  Отговор
  1 14:47  29.06.17
  Да, какво ли не са готови да жертват хората за това удоволствие! Но американците да си му мислят! Заслужиха си го, както ние нашия!
 • Алекс_
  Отговор
  2 15:35  29.06.17
  Welcome to Sunny Beach hahahha

Напиши коментар:


Публикувай