30 Юни, 2017 13:25 4 438 1

Илиана Раева: Да се бяха сетили, че съм блондинка

  • илиана раева-
  • възмутена-
  • снимка-
  • блондинка-
  • вестник-
  • журналисти-
  • лъжа-
  • почивка-
  • семейство-
  • гърция
Илиана Раева: Да се бяха сетили, че съм блондинка - 1
Снимки: Facebook

Илиана Раева се възмути, след като видя, че вестник е публикувал статия за нея, снимката, към която е от почивката ѝ на морето, но от преди 2 години.

"Написаното е 100% лъжа!!!", ядоса се президентът на Българската федерация по художествена гимнастика в личния си профил в социалната мрежа Facebook.

Тя посъветва журналистите да внимават повече какво пишат и да обръщат внимание на информацията, която пишат. Освен това обърна специално внимание на снимката, публикувана от изданието и по-конкретно на датата, когато е направена. Раева обясни, че кадърът е от миналогодишната ѝ почивка на море и различният цвят на косата би трябвало да е достатъчен ориентир за авторите на статията, тъй като в момента тя е блондинка — цвят, който бивша състезателка на клуб "Левски" избрала след края на почивката си.

"Някои журналисти абсолютно не са в час и до ден-днешен не вдянаха, че фейсбук е медия и все по-трудно става на медиите да тиражират лъжливи новини", написа още съпругата на Наско Сираков.

Към гневния си статус, бившата гимнастичка и настоящ треньор публикува и своя актуална снимка, за да опровергае старата информация.

Илиана Раева: Да се бяха сетили, че съм блондинка
Снимки: Facebook

Ето и пълния текст на публикацията на Раева, която тя пусна в социалната мрежа Facebook:

"Едно истинско приятелче ми пусна сега на ЛС статия от вестник със снимка от морето, на която сме с Наско и приятели, но.... отпреди 2 години.
Погледнах снимката и заглавието и даже не прочетох какво са измайсторили в жегата в София...
Ами поне да се бяха сетили, че от миналата година съм БЛОНДИНКА!👩‍🔧👩‍🔧👩‍🔧 Така щяха да внимават какво да пишат, или нямаше да сложат тази снимка и можеше някой да се върже на лъжите от статията с кой сме на море.😉
Написаното е 100% лъжа!!!
Някои журналисти абсолютно не са в час и до ден-днешен не вдянаха, че фейсбук е медия и все по — трудно става на медиите да тиражират лъжливи новини.
Може би и това е причината за сринатите тиражи на печатните медии, както и напоследък сайтове радващи се до скоро на сериозен рейтинг.
Всяка страница във ФБ на по-разпознаваема личност си е медия, някои от които се радват на удивителни посещения!"

Илиана Раева е на почивка със семейството си в Гърция, като преди броени дни публикува и няколко снимка, на които е с внучката си, кръстена на нейно име.

Илиана Раева: Да се бяха сетили, че съм блондинка

Илиана Раева: Да се бяха сетили, че съм блондинка


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Уффф

    4 3 Отговор
    Досада !