2 139 2

Подари си приятел

Чудесна инициатива за намирането на дом за 4 прекрасни кучета с тъжна съдба

Подари си приятел
Милена Трачева

Имате ли нужда от верен другар, който да споделя с вас всички радостни и тъжни моменти? Ако е така, тази неделя (2 юли 2017 г.) от 10:00 ч. до 13:00 ч. в столицата, на Женския пазар, в градинка на ъгъла на ул. "Лозенград" и ул. „Стефан Стамболов" ще се проведе една прекрасна инициатива, която можете да посетите.

Тя е част от кампанията „Подари си приятел“ и цели да намери дом на прекрасни и любвеобилни кучета, които обаче не са имали късмета да се родят в дома на любящи и грижовни стопани, а на улицата.
Кучетата от приюта в Горни Богров не се различават по нищо от домашните любимци. Също като тях те имат нужда от разходки, игри, ласки, внимание и любов. Ето защо организаторите на инициативата приканват всички: “Да променим съдбата им — вината е само в нас. Отворете сърцата си за тях, проявете доброта!”

На Женския пазар всички, които търсят истински верен приятел могат да се запознаят с 4 от 1400-те кучета, които в момента живеят в приюта в Горни Богров.

За тези мили приятелчета ежедневно се грижат както служителите в убежището за нежелани и бездомни животни, така и доброволци.

Повечето от обитателите са невероятно добродушни и социални. Голяма част някога са били домашни любимци, които някога са били изгубени, някои изхвърлени на улицата или изоставени директно в приюта. Всички те очакват да открият своя дом, магията на приятелството и да покажат какво е безрезервната любов — любовта на кучето към човека.

Ето ги и четиримата симпатяги, които ще ви очакват:

Блеки — 4 годишен прекрасен, спокоен и гушкав, с най-милите и излъчващи безрезервна любов очи. Съдбата не е била благосклонна към него — прибран в приюта от улицата, след това осиновен за кратко и отново изоставен. Блеки живее в клетка от година и половина и единственото, за което копнее, е истински дом и човек, който няма да го предаде никога!

Роско е енергичен, позитивен и слънчев, на около 3 години. Прибран в приюта от гр. Бухово през 2016 г. Чака ви, чака ви, чака ви в приюта и ще ви обсипе с безгранична любов, само ако изберете него за свой вечен другар!

Сузи е с прекрасен и дружелюбен характер, кипяща от любов и енергия. Суази няма търпение да отиде най-накрая вкъщи!

Рон е много мило и игриво куче. Винаги нетърпелив да се срещне с нови приятели и тайно се надява да намери скоро истински дом. Рон е перфектното домашно куче и идеалния нов член на всяко грижовно семейство.

София / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Роско Плевнелиев :D
  Отговор
  1 15:54  01.07.17
  "Роско е енергичен, позитивен, богат и слънчев, на 53 години. Прибран в приюта от гр. София през 2017 г. Чака ви, чака ви, чака ви в приюта и ще ви обсипе с безгранична любов, само ако изберете него за свой вечен другар!"

  Коментиран от #2

 • Извън закона
  Отговор
  2 20:47  01.07.17

  До коментар #1 от "Роско Плевнелиев :D":

  Евала !!! Много гот !!! Хаха

Напиши коментар:


Публикувай