13 389 8

Андреа разкри дългоочаквана новина

Певицата сподели, че двамата рядко имат възможност да са заедно

Андреа разкри дългоочаквана новина
Милена Трачева

Половинката на боксьор номер едно на България Кубрат Пулев – Андреа, призна, че би искала да се омъжи. В откровен разговор в ефира на Нова телевизия певицата заяви, че рано или късно и това ще се случи.

Макар да мечтае за сватба, Андреа категорично отрече появилите се слухове, че е поставяла ултиматуми на Кобрата церемонията да се състои през 2018 г. Тя добави, че предимство имат важните двубои които предстоят на Пулев.

"Когато двама души са заедно и решат да създават семейство и да имат дете, е редно да се оженят. Така са ме възпитали моите родители. Нормално е човек да се ожени, да има дете и да създаде семейство. При нас малко по-бавно се случва това, защото и двамата сме много ангажирани с нашите кариери. Ще се случи“, заяви в сутрешния блок Андреа.

Тя разказа и как двамата с Кубрат Пулев обичат да прекарват свободното си време и да си почиват.

"Аз наистина обичам да се изолирам от всичко. Рисувам, когато имам повече свободно време и когато не съм нервна. Последният път рисувах Кубрат", сподели тя.

"Важното е да съм с любимия човек до себе си, защото рядко имаме възможност да сме заедно, може би половината от годината не прекарваме заедно заради неговите мачове. Където и да отидем, се радвам да сме заедно", подчерта Андреа.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Fff
  Отговор
  1 16:32  01.07.17
  Who cares?Oh i know,nobody
 • Истината
  Отговор
  2 16:59  01.07.17
  Браво на момата ..шоуто е шоу за хората ..но за личното сериозно
 • Кофти
  Отговор
  3 17:19  01.07.17
  Ха-ха, сравнете й едрата кравешка мутра с фотошопираните снимки в интернет... Тодорке, колкото и да си преправяш снимките, на живо истината лъсва! :Д
 • РОДИТЕЛИТЕ КАЗВАЛИ
  Отговор
  4 23:29  01.07.17
  А още по-нормално е след години двамата да започнат да изхранват правосъдната система . С десетилетия ! Ама това родителите не го казват на синовете си , само на дъщерите си!! Не е нормално единия да иска женитба криейки користните си планове за бъдещето ! !

 • 666
  Отговор
  5 01:42  02.07.17
  Ей много сте злобни.Момичето си казва истината добронамерено,ама пак не може да Ви угоди.Май е вярна поговорката,че лисицата е казала на гроздето че е кисело защото не го е достигнала.Ясно е че не сте на нейното ниво и завистта Ви води.Дай боже да си е щастлива.Дано всички български момичета да си намерят български момчета и да са щастливи.
 • Vasik Atanasova
  Отговор
  6 12:06  02.07.17
  много грозна жена
 • ВВВ
  Отговор
  7 18:19  02.07.17
  че има к*р?
 • Радо
  Отговор
  8 19:05  02.07.17
  Виждал съм Андреа отблизо на две цигански сватби и твърдя, че този киликанзер на снимката няма нищо общо с нея, която е много красива жена всъщност.

Напиши коментар:


Публикувай