3 395 8

Лудост или гениална идея? (ВИДЕО)

Колко пък да е трудно да превозиш дървения си материал без нужния транспорт?

Снимки: LiveLeak
Снимки: LiveLeak
Милена Трачева

Как се транспортират големи дървени трупи, когато не си се подсигурил с подходящ камион, бус или ремарке? Ами на задната седалка на колата разбира се!

Именно това необичайно решение хрумнало на един шофьор в руската автономна република Бурятия.

Той бил заснет случайно как внимателно кара своята Лада, с широко отворени задни врати, от които равномерно стърчат краищата на 5 дълги дървени трупи, поставени на задната седалка.

Около пет трупа се натрупват зад задната седалка, докато шофьорът внимателно се движи по пътя.

Видеоклипът е качен в сайта LiveLeak със заглавие: "Лада превозва дървен материал като шеф."

Клипът е бил коментиран от много потребители, като повечето от тях смятат шофьора за луд. Има и такива обаче, които виждат това необичайно решение като гениална идея.

Видеоклипът е било прегледан повече от 70 000 пъти само за първите 48 часа след публикуването му. Още 24 часа по-късно, клипът вече има почти 87 000 гледания.

Русия


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • PST
  Отговор
  1 14:19  02.07.17
  Нито лудост. нито гениалност а всекидневие в монголоидната кочина. А при соца ни караха да се учим от тях !....Ако това се случи в Германия . този остава без книшка ДОЖИВОТ....колата се спира от движение и ако не си плати глобата директно влиза в затвора да я изработи !

  Коментиран от #2, #4

 • ТРОЛ
  Отговор
  2 14:28  02.07.17

  До коментар #1 от "PST":

  "без книжка" се пише
 • PST
  Отговор
  3 15:57  02.07.17
  До №2-трол......Пише скапаният ми компютър - не аз. Ще го сменявам с руски.
 • Все комунизма им виновен
  Отговор
  4 16:49  02.07.17

  До коментар #1 от "PST":

  Хаха...

 • Пазарен Либерализатор
  Отговор
  5 17:57  02.07.17
  Сиво ежедневие за пияните ушанки.
 • Шаран БГ
  Отговор
  6 08:33  03.07.17
  Огромна територия - място има за всичко и за всички- Кой иска да го заобикаля , кой иска да пърка подир него. Русия си е негова, пътя си е негов - както иска така ще се предвижва. Дайте сега да плюем всичко руско. У наше село един не паркира като хората! Защо така, юнак? Селото -казва си е мое, чаршията моя - както искам, където си искам ,така ще паркирам !! Е, да има разлика? К,о да пра,иш - манталитет! В Германия няма място или храстче, където необезпокояван да се изпикаеш - все някой ще извика полицията. Камо ли да си закараш две-три талпи с Мерцедеса ??

  Коментиран от #8

 • незнайко
  Отговор
  7 09:06  03.07.17
  Виждат се 3 дебели дървета а не 5! Няма нищо лошо в това, но няма сигнализация за извън габаритен товар. Това вече е проблем. Излишно е да се споменава, какъв е автомобила способен на това!
 • Шайзе
  Отговор
  8 09:22  05.07.17

  До коментар #6 от "Шаран БГ":

  Друго си е да се из.ереш или изпикаеш където ти падне, а? Ти и боклука сигурно продължаваш да си изхвърляш през тераската... Пък за паркирането ....няма проблем! Зона било, нямало места...ама ти ще си паркираш като пред бащината ти къщица на около 2-3 парко места, хайде да видим кой ще ти каже нещо. "К,о да пра,иш - манталитет!" Уважаеми грждани със селски произход - моля манталитета и разбиранията си за живота ги оставете там от където идвате! Разбирам че е лесно да влезете у градО, също така че селОто трудно се забравя, но поне полагайте усилия!

Напиши коментар:


Публикувай